Marketing Vesti Zrenjanin

Započnite dan uz kafu vrhunskog kvaliteta, u toku je specijalna akcija!

caffe piccolo

Caffe Piccolo, u ulici Koče Kolarova, u naselju Lesnina, idealno je mesto da započnete dan uz kafu vrhunskog kvaliteta.

 

Komforan ambijent letnje bašte, koja se u skladu sa godišnjim dobima transformiše u jesenju, pa zimsku, kultno je mesto za mnoge naše sugrađane. Jednako udobno je i u samom lokalu, ili na galeriji. Ovde na raspolaganju imate i TV ekrane, dimenzija kućnog bioskopa, idelane za praćenje sportskih, ali i drugih događaja.

 

Ono što ovaj renomirani ugostiteljski objekat izdvaja jeste veliki izbor kafe, uz insistiranje na vrhunskom kvalitetu. Caffe Piccolo u ponudi ima najveći izbor toplih napitaka, od klasike, najbolje domaće kafe, do baileys coffee (espreso, cold milk, baileys). I sve to već od 8 časova ujutro, kada lokal otvara vrata za cenjene goste. Tu je i ponuda za sugrađane koji su u žurbi, hitaju na posao, ili prave kratku pauzu. Kafa za poneti je tada dobitna kombinacija. Uverite se i sami.

 

caffe piccolo

 

U ponudi pića su, pored standardnih i uobičajenih, i neka koja se mogu probati samo u ovom kafeu. To je, na primer, žestoko piće sa listićima konzumnog zlata. Vredi probati!

 

Za one koji utakmice i druge sportske događaje prate po tradiciji uz dobro pivo, Caffe Piccolo je pravi izbor, jer nudi veliki izbor domaćih i stranih piva. Uz to, svako poručeno pivo ide uz besplatne sveže kokice.

 

A Caffe Piccolo je spremio i specijalnu akciju za naredni period:

 

Kapućino + Cedevita – 135 dinara;

Espreso + velika limunada – 155 dinara;

Espreso + ceđena pomorandža – 245 dinara;

Coca Cola + espreso – 189 dinara;

Espreso + Bravo sok – 199 dinara;

Domaća kafa + velika limunada + kokice – 218 dinara;

Domaća kafa + rakija – 199 dinara.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM