Marketing YTOP

VREME JE ZA BICIKLE, A „MOTO DANE“ IMA PRAVO REŠENJE

moto dane

Mnogim putnicima namernicima koji dođu u Zrenjanin prvo što pada u oči jeste da je Zrenjanincima omiljeno prevozno sredstvo bicikl. Grad je ravan i bicikl se lako vozi, njime se brzo stigne, a zahvaljujući relativno solidnoj mreži biciklističkih staza vožnja bicikla je i poprilično bezbedna. Još kad stigne proleće, sunce i prijatne temperature prosto vas mame da sednete na bicikl. Zato je sad i pravo vreme za kupovinu.

 

 

U prodavnicama „Moto Dane“ možete pronaći odličan izbor bicikala, kako standardnih za dame i gospodu, tako i mtb bicikala za sve uzraste, za sve ukuse i za sve novčanike.

 

Možete da birate dvotočkaše marki Capriolo, Polar, Alpina, Cros ultra, Venera…

 

Veliki je izbor i tricikala za vaše najmlađe.

 

Prodavnice su odlično snabdevene i kompletnom opremom za bicikle.

 

U sklopu prodavnice 1, koja je se nalazi u ulici Cara Dušana 12, nalazi se i SERVIS za sve vrste standardnih i mtb BICIKALA.

 

A ukoliko više volite mopede, podsećamo vas da su prodavnice „Moto Dane“ odlično opremljene svim rezervnim delovima za Tomos mopede: za ATM3/35, T 12 i APN 4/6.

 

Prodajni objekti „Moto Dane“ nalaze se u ulici Cara Dušana 12 (telefoni 569 173 i 515 203) i u ulici Nikole Pašića 2 (telefoni 525 643 i 525 523).

Podeli članak
sinovoz
FAM