Marketing

Velike rekonstrukcije pred novu sezonu u Banji Rusanda (Foto)

rusanda u melencima
Foto: Banja Rusanda (promo)

Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ u Melencima završila je rekonstrukciju zatvorenog bazena i peloidnog bloka. Svi kapaciteti su spremni za novu sezonu i za sve korisnike usluga ove ustanove.

 

Podsetimo, banja se nalazi u parku prirode, na obali slanog jezera, u srcu Banata, nadomak Zrenjanina. Bogatstvo Rusande je lekovito blato (peloid), jedinstveno u Evropi, zatim kvalitetan smeštaj, tehnička opremljenost i stručno i ljubazno osoblje. Sve su to pretpostavke da se preventivno spreče bolesti, ali i za uspešan oporavak. Ovde se možete relaksirati i odmoriti od onoga što vas svakodnevno opterećuje.

 

Zdravlje je osnov za srećan i dug život, a u tome će vam pomoći Banja Rusanda, koja se stara o zdravlju građana više od 150 godina.

 

Ovde se leče reumatološka, neurološka i stanja nakon povreda i hiruških intervencija, kao i kožna oboljenja. Mnogi pacijenti i gosti su se uspešno oporavili i odmorili u banji, pa rado ponovo dolaze i preporučuju je drugima.

 

rusanda u melencima
Foto: Banja Rusanda (promo)

 

Na raspolaganju su spa i wellness sadržaji, kao i kozmetički tretmani. Sve je to u funkciji poboljšanja zdravlja, obnavljanja lepote i svežine.

 

Za velike promene u izgledu i funkcionisanju Banje Rusanda zaslužno je ambiciozno rukovodstvo, na čelu sa dr Zoricom Ćulibrk. Rukovodstvo je u proteklom periodu ostvarilo saradnju sa Azejberdžanom, Kazahstanom, Rusijom, Iranom, Austrijom, Izraelom, Mađarskom, Rumunijom i Norveškom u vezi sa izgradnjom novih i proširenjem postojećih smeštajnih kapaciteta, kupovinom nove i obnavljanjem postojeće medicinske opreme  značajne u lečenju.

 

Vrhunska usluga, stručno i posvećeno osoblje, na raspolaganju su gostima koji dolaze u ovu ustanovu: putem uputa RFZO, udruženja penzionera, ili društveno odgovornih kompanija i ustanova.

 

rusanda u melencima
Foto: Banja Rusanda (promo)

 

ISKORISTITE SVOJE PRAVO

 

Svi penzioneri čija su primanja manja od prosečne penzije u Republici mogu BESPLATNO (o trošku PIO fonda) da borave 10 dana u melenačkoj banji. Konkurs za ostvarivanje ovog prava se očekuje krajem marta.

 

PIO fond omogućava penzionerima (i članovima njihovih porodica) dolazak u ovu ustanovu, uz mogućnost plaćanja na rate.

 

„Iskoristite svoje pravo na vaučer, u visini od 5.000 dinara, Ministarstva turizma Republike Srbije“, poručuju iz Banje Rusanda.

 

Sve informacije o proceduri dobijanja vaučera možete dobiti telefonom ili lično u banji. Očekuju vas i druge brojne pogodnosti, kao što su: veliki popusti za penzionere, mogućnost odloženog plaćanja, popusti za decu, itd.

 

Banja Rusanda predstavlja oazu zdravlja, zadovoljstva i opuštanja!

 

Foto: Banja Rusanda (promo)

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM