Marketing Vesti Zrenjanin

Velika akcija u “Ogrevu”: Leto je, zna se, vreme za terase!

terase

Ove nedelje “Ogrev” je spremio kvalitetnu, a povoljnu ponudu za sve vredne i radne ljude. U prodajnim objektima “Ogreva” možete pronaći Neimarov blok 25L za zidanje u prvoj klasi po ceni od 27,90 rsd/kom za preuzimanje u “Neimaru”, kao i gipskartonske ploče Tehnogips, debljine 9,5 mm po ceni od 159,00 din/m2.

 

“Za one koji planiraju unapred i uvek “delaju na vreme”, kod nas je već dostupno drvo u paleti – meki lišćari, po akcijskoj ceni od 2.690,00 rsd/kom, kao i pelet za loženje – Numanović, od čiste bukve, čija cena iznosi 24,90 rsd/kg”, kažu u “Ogrevu”.

 

Ono što njihovu ovonedeljnu ponudu izdvaja od ostalih je velika akcija „Leto je, zna se, vreme za terase“, zahvaljujući kojoj možete ostvariti popust od 20% na redovne cene odabranih pločica za spoljašnje oblaganje, domaćih i stranih brendova. Pretvorite eksterijer svog doma u jedinstveno mesto za odmor i relaksaciju, i to po vrlo povoljnim uslovima…

 

Letnja akcija traje od 30. jula do 1. avgusta.

 

“Pozovite nas ili posetite bilo koji od naša tri prodajna objekta. Dobro nam došli”, poručuju iz kompanije “Ogrev”.

 

Pratite „Ogrev“ i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

U nastavku pogledajte novu akciju nedelje u prodajnim objektima „Ogreva“.

 

leto je zna se vreme za terase

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM