Marketing Vesti Zrenjanin

Velika akcija u Gomex-u počela je danas i traje do 7. januara

velika akcija u gomex-u

Velika akcija u svim prodajnim objektima trgovinskog lanca Gomex počela je u petak, 18. decembra, i trajaće sve do 7. januara.

 

Za vreme trajanja akcije možete da kupite Dijamant classic majonez, u pakovanju od 540 grama, po super ceni od 179,99 dinara. Zelene masline bez koštice koštaju 49,99 dinara za 100 grama.

 

PROČITAJTE JOŠ: Veliki izbor novogodišnjih jelki u “Čistoćinom” rasadniku!

 

U ovom periodu možete da iskoristite i 20 odsto popusta na Alvasari suvo voće.

 

U nastavku pogledajte šta je sve u ponudi po akcijskim cenama.

 

velika akcija

 

Danas nije počela samo velika akcija, nego i redovna vikend akcija kojom Gomex svake nedelje obraduje svoje potrošače. Vikend akcija traje od 18. do 20. decembra.

 

Iz ponude izdvajamo svinjsko mleveno meso, po ceni od 399,99 za kilogram. Za ljubitelje dobre kafe, preporučujemo kupovinu 2×200 grama C kafe, po ceni od 379,99 dinara, jer ćete još 200 grama dobiti besplatno.

 

Kupovinom 60 Ariel kapsula, po ceni od 1.299,99 dinara, na poklon dobijate korpu za veš.

 

vikend akcija

 

U toku je i nova Fresh akcija, u kojoj možete da pazarite voće i povrće po veoma povoljnim cenama.

 

U Fresh akciji, koja u Gomex-u traje do 22. decembra, možete da kupite kupus, po ceni od 14,99 dinara za kilogram, šargarepu, po ceni od 29,99 dinara za kilogram, i pomorandže, po ceni od 89,99 dinara za kilogram.

 

fresh akcija

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM