Marketing YTOP

VELIKA AKCIJA: AUDIOVOX NUDI BESPLATNU PROVERU SLUHA!

Foto: Dušan Bartolović

Ukoliko ne čujete dobro, iskoristite akciju u Audiovox-u i poboljšajte kvalitet života. Zanemarivanje oštećenja sluha ne pogađa samo kvalitet života, već utiče i na sposobnost mozga da pamti uobičajene svakodnevne zvukove.

Foto: Dušan Bartolović

Kada slušni nerv gubi funkciju i više ne prenosi efikasno zvuk ka mozgu, onda vremenom mozak počinje da zaboravlja zvukove i gubi sposobnost da ih razume.

Sada kad razumete situaciju preporučujemo vam da reagujete odmah i zakažete besplatni termin da proverite sluh i isprobate najsavremenije digitalne slušne aparate koji će vam aktivirati slušni nerv i omogućiti da ponovo čujete.

Šta da očekujete kada posetite Audiovox: besplatnu proveru sluha, bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, besplatnu probu slušnih aparata, na 12 rata za kupovinu aparata, popust 5.000 dinara za kupovinu aparata.

Foto: Dušan Bartolović

Zakažite besplatni termin odmah u predstavništvu u Zrenjaninu na broj telefona 023/511 – 708, radno vreme je radnim danima od 8 do 15 časova, a predstavništvo se nalazi na adresi Kralja Aleksadra I Karađorđevića 28 (Tržni centar Pink).

Akcija traje do 31. marta, a broj termina je ograničen. Pozovite odmah i zakažite svoj besplatni termin.

Podeli članak
sinovoz
FAM