Marketing

Valor obeležava 25 godina uspešnog poslovanja, za rođendan novi logo

Valor

Društvo sa ograničenom odgovornošću VALOR ove godine obeležava lep jubilej – 25 godina uspešnog poslovanja. Valor je osnovan 1993. i narednih trinaest godina sedište mu je bilo u Novom Sadu.

 

Od 2006, izgradnjom sopstvenog poslovnog i magacinskog prostora, Valor se pozicionira na sadašnjoj adresi, Melenački drum 37.

 

Valor

 

Poslovanje firme je vezano isključivo za distribuciju pića kroz maloprodajni i veleprodajni kanal. Valor posluje na prostoru srednjeg, severnog i južnog Banata, kao i na prostoru Bačke. Te regije pokriva kroz pet veleprodajnih cenatara u Zrenjaninu, Vršcu, Kikindi, Bečeju i Senti.

 

Trenutno u sistemu rade 42 maloprodajna objekta, od kojih je jedan specijalizovan za prodaju ugostiteljske opreme.

 

Uspeh preduzeća je zasnovan na sledećim načelima: približiti se kupcima, obavljati direktnu dostavu robe u što kraćem roku (u istom danu kad se naruči roba) uz pristupačne cene i odloženo plaćanje.

 

Valor

 

Takođe, Valor uspeh u poslovanju vezuje za svoje zaposlene. Profesionalan i ljudski odnos prema svakom zaposlenom, vođenje računa o uslovima rada, garancija su uspešnog poslovanja i u narednih 25 godina.

 

Veliki jubilej – 25 godina uspešnog poslovanja, Valor je obeležio i novim vizuelnim identitetom.

 

Dizajniran je novi, upečatljiv i savremeni logo, koji na najbolji i najlepši način oslikava planove Valora za narednih 25 godina.

 

Podeli članak
Tagovi
sinovoz
FAM