Marketing

UVEK ISPRED SVIH: Spremni cvetni aranžmani za krsnu slavu!

Cvećare

Novembar, vreme kada kreće obeležavanje krsnih slava, neizbežno donosi i pitanje „šta izabrati kao poklon za domaćina, a da on bude interesantan i primeren događaju“.

 

Cvećare „Jasmin“ i „Narcis“, koje posluju u okviru JKP „Čistoća i zelenilo“, ulažu kreativost i trud za svaki aranžman. Kada niste sigurni šta da odaberete kao poklon za slavu, nećete pogrešiti ako izaberete neobičan buket cveća sa bombonjerom, dekorativnu korpu koja se može aranžirati rezanim cvećem po želji kupaca i sadržati vino, slatkiše i kafu, ili raskošni cvetni aranžman sačinjen od različitog cveća koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. A ako želite, možete pokloniti i cveće u saksiji. Najvažnije je da se cvetni aranžmani, buketi ili jedan cvet poklanjaju sa iskrenošću i ljubavlju.

 

– Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu u vezi odabira cvetnog aranžmana, naše profesionalno i ljubazno osoblje će vam pomoći u odabiru poklona koji će sigurno obradovati domaćina slave. Dođite u naše cvećare „Jasmin“ i „Narcis“ i kupite cvetne aranžmane ili poklon korpe već spremne za Vas! Čekamo Vas u Svetosavskoj ulici broj 2 i u ulici Bratstva jedinstva 33a u Mužlji – kaže portparolka JKP „Čistoća i zelenilo“ Danijela Tančić.

 

Informacije možete dobiti i putem telefona na broj 023/536-772 i 600-792. Radno vreme naših cvećara je radnim danima i subotom u periodu od 7 do 20 časova.

 

 

Podeli članak
Tagovi

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.