Marketing Vesti Zrenjanin

Treći objekat trgovinskog lanca „Gomex“ u Pirotu

Treći po redu „Gomex“ market u Pirotu počeo je sa radom a on je, ujedno, i 181. objekat u sistemu renomiranog zrenjaninskog trgovinskog lanca.

 

Kako saopštavaju iz kompanije „Gomex“, Supereta „Pirot Robna kuća“ nalazi se na adresi Srpskih vladara 92 u Pirotu. Moderan prodajni objekat se prostire na više od 300 kvadratnih metara prodajnog prostora i potrošačima nudi sve na jednom mestu. Nakon završene obuke u „Gomex“ trening centru, u njemu je angažovano četrnaest zaposlenih.

 

„Kako bi kupovina bila brza i efikasna, kupce će opsluživati tri kase, na kojima se računi mogu platiti čekovima, platnim karticama i gotovinom. Maloprodajni objekat „Pirot Robna kuća“ raspolaže sa mesaricom, voćaricom, mlekaricom, pekarom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za superete.“, poručuju iz kompanije „Gomex“.

 

Potrošačima je na raspolaganju asortiman od preko 5.000 artikala, za kupovinu svakog radnog dana i nedeljom od 7:00 do 22:30 časova.

 

„Ono što će posebno obradovati naše kupce, jeste činjenica da mogu uvek da računaju na kvalitetno sveže svinjsko, juneće i pileće meso. U ponudi je i meso u MAP pakovanjima, naše robne marke “Graničar”, koji je postao i zaštitni znak našeg lanca“, poruka je iz „Gomex“ centrale, uz napomenu da u objektu radi i pekara, pa će kupce svakodnevno dočekati sveže pečeni pekarski proizvodi.

 

 

 

„Tu je i poseban kutak za zdravu hranu, uz brojne akcije, povoljnosti i pogodnosti za potrošače. Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da potrošačima ponudimo brojne artikle „Gomex“ robnih marki, i to „1/1“, „Uvek treba“, „Panoni“, „Kvak“ i mnoge druge“, napominju u kompaniji „Gomex“, uz podsećanje da su, na dan otvaranja, građane Pirota dočekale velike akcije, popusti, kao i brojna iznenađenja i pokloni. Svi potrošači su imali i mogućnost da besplatno dobiju svoju karticu lojalnosti, „Kasicu brojalicu“ kojom skupljaju “keširiće” i ostvaruju dodatne popuste.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM