Marketing Vesti Zrenjanin

SVEŽA PILETINA ZADUNAJSKI: od farme do trpeze, sveže i bezbedno

Sveže i potpuno bezbedno pileće meso, to je, pre svega, ono što odlikuje piletinu, koju možete nabaviti u prodavnicama „Piletina Zadunajski“.

 

-Pileće meso, koje se nađe u našim prodavnicama, stiže poptuno sveže, jer koljemo samo onoliko pilića koliko možemo da prodamo. Za kvalitet i sigurnost apsolutno garantujemo. Piliće gajimo sami, na dve farme kapaciteta od po 4000 komada. Počinjemo tov od jednodnevnih pilića, pa sve do pilića za klanje – kaže preduzetnik Emil Zadunajski. On napominje da su u ovoj pilići u tovu nešto duže, do 50 dana.

 

-Insistiramo na periodu takozvanog čišćenja od koncentrata. Piliće obrađujemo u sopstvenoj klanici, koja je uređena po HASAP standardu i koja je pod nadzorom veterinarskog instituta i inspekcije. U najvećem delu, pilići se obrađuju ručno, pa se ne može dogoditi da na piletu bude slomljeno krilo ili neki drugi deo – veli Emil Zadunajski, i napominje da to ponudu kuće „Piletina Zadunajski“ čini posebno kvalitetnom.

 

Svežu piletinu sa farmi Zadunajski, Zrenjaninci mogu kupiti u dve prodavnice. Jedna se nalazi u Mužlji, u Ulici Mađarske komune, a druga u Zrenjaninu, u Ulici Marka Oreškovića, na Lesnini.
U ponudi su celi pilići, piletina u delovima, a uvek u ponudi ima svežih pilećih iznutrica, za sladokusce i nogica.

 

Radno vreme prodavnica „Piletina Zadunajski“ je svakim danom od 8 do 14 časova, dok je nedeljom radno vreme nešto kraće, od 8 do 11 časova.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM