Marketing

SVEČANO OTVOREN NOVI PERSU MARKET U KNIĆANINU (FOTO)

U subotu, 4. novembra, presecanjem crvene trake, svečano je otvoren novi PerSu market u Knićaninu, na adresi Vojvode Stevana Knićanina 62. Na 120 kvadratnih metara prodajnog prostora, novi PerSu market svakodnevno nudi svojim potrošačima širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu, po više nego pristupačnim cenama.

 

 

Znatiželjne potrošače je, pored brojnih akcijskih sniženja, dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. Iz ponude se posebno izdvaja odeljenje uvek svežeg voća i povrća po veoma povoljnim cenama, svežih pekarskih proizvoda, ali i odeljenja najfinijih delikatesa vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla.

 

Od samog trenutka otvaranja, ovaj PerSu market spremno je dočekao veliki broj svojih najvernijih kupaca. Prvi potrošač nagrađen je sa Vivax malim kućnim aparatom, dok je narednih dvadeset potrošača darovano poklon paketima brendova PerSu i Belkino&Delikato. Dva najsrećnija potrošača su na poklon dobila Samsung LED TV, dok je svaka 50. kupovina bila za 1 dinar. I tu nije kraj poklonima, svaki potrošač je po izlasku iz novootvorenog objekta uz fiskalni račun, dobio simboličan poklon u znak zahvalnosti na pruženoj podršci.

 

 

Da se dobar glas daleko čuje potvrdila je gužva na kasama od ranih jutarnjih sati. Komšije i komšinice koje su svojim prisustvom uveličale ovaj dan, dočekalo je ljubazno i nasmejano osoblje, što je uz brojne poklone iznenađenja, promocije i degustacije, učinilo da celokupan utisak bude još jači i bolji.

 

Ukoliko živite u Knićaninu ili ćete uskoro biti u poseti ovom prelepom vojvođanskom selu, PerSu marketi Vas pozivaju da ih posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine.

Podeli članak
sinovoz
FAM