Marketing Vesti Zrenjanin

Sve za vaš dom možete pronaći u prodajnim objektima “Ogreva”

kompanija ogrev

Da li ste znali da u prodajnim objektima “Ogreva” možete pronaći i sredstva za održavanje vašeg doma, visokog kvaliteta i po veoma povoljnim cenama?

 

Ove nedelje iz tog asortimana izdvajamo “Astonish” sredstvo za uništavanje buđi. Buđ se najčešće pojavljuje u kupatilima i prostorijama sa visokom vlagom, koje nisu dobro izolovane. Upravo iz tog razloga izdvojili smo ponešto i iz asortimana izolacionog materijala: mineralnu vunu debljine 5cm po ceni od samo 99,00 dinara/m2. Ili, ukoliko radite izolaciju zidova stiroporom – adekvatnu pur penu, sa visokim stepenom ekspanzije.

 

Spremajući se za nastupajuću zimu većina vas mora misliti i na ogrevni materijal, a čija je prodaja u stovarištima “Ogreva” već u punom jeku. U ponudi su skoro sve vrste ogrevnog materijala. Ovde možete kupiti ugalj, drvo (cepanice, u paleti – meki lišćari, restlovi iz proizvodnje u paleti), briketi, pelet…

 

“Ogrevni materijal, kao i sve ostalo iz našeg asortimana, možete platiti i na odloženo: penzionim čekom, čekovima građana, putem administrativne zabrane, preko sindikata…”, kažu u “Ogrevu”.

 

Ukoliko ste u fazi gradnje ili renoviranja, ovde uvek ima nešto po specijalnim cenama i za vaše kupatilo. Ovog puta je tu veoma popularna tuš kabina LEA, poluprečnika 100cm, sa kadicom, po ceni od 22.185 dinara. U ponudi je i monoblog MODUO sa sporospuštajućom daskom, po ceni od 16.994 dinara.

 

Nova kuća zaslužuje i nova vrata, i to po specijalnoj ceni već od 12.999 dinara (90/205/50).

 

Prilazne staze, dvorišta, terase, balkone i slično možete ulepšati “Keops” mrazootpornim pločicama. A koju vrstu lepka odabrati za ovu vrstu postavljanja? To možete slobodno pitati i zaposlene u “Ogrevu”, jer su veoma stručni i edukovani po ovom pitanju.

 

“Očekujemo vas u bilo kojem od naša tri prodajna objekta. Dobro nam došli”, poručuju iz kompanije “Ogrev”.

 

Pročitajte još: „Ogrev“ nudi odlične uslove plaćanja!

 

U nastavku pogledajte ovonedeljnu ponudu u prodajnim objektima „Ogreva“.

 

u prodajnim objektima ogreva

 

Podeli članak
sinovoz
FAM