Marketing Vesti Zrenjanin

Supermarket „Gomex Total“ danas slavi trinaesti rođendan (Foto)

supermarket gomex total

Supermarket „Gomex Total“ danas proslavlja trinaestu godišnjicu poslovanja, uz brojne popuste, promocije, degustacije i poklone potrošačima, i zabavu za najmlađe.

 

Uz Kasicu-Brojalicu, potrošači u ovom popularnom prodajnom objektu mogu da kupe artikle po specijalnom rođendanskom popustu. Uz to, više od dvadeset renomiranih dobavljača, među kojima je, naravno, i zrenjaninski „Dijamant“, priređuju promocije i degustacije.

 

Već po tradiciji, tačno u podne, vernim potrošačima poslužena je i rođendanska torta.

 

Pročitajte još: Firma „Diginet“ proslavila punoletstvo uz veoma atraktivan program (Foto)

 

– Kompanija „Gomex“ je za rođendan svog najvećeg objekta u sistemu pripremila veliki broj promocija, degustacija i poklona, kao i 13 artikala koji su, povodom trinaestog rođendana, samo danas na specijalnom rođendanskom sniženju. Veliki broj dobavljača odazvao se pozivu da svojim prisustvom i svojim proizvodima uveliča našu proslavu. Osim toga, organizovan je i bogat zabavni program za najmlađe, od 10 do 13 časova, a nastupili su Frozen, Spajdermen, ekipa iz „Patrolnih šapa“, klovn Bimbo, štulaš, mađioničar Hari Magnus… A na torti je ovog puta bilo 13 svećica. Pošto je na rođendanima običaj da bude dobra atmosfera, da ima poklona i da ima torte, mislim da su i ovde svi kriterijumi zadovoljeni i da je ovo uspešna proslava – kaže Aleksandar Solomun, iz marketing službe kompanije „Gomex“.

 

Supermarket „Gomex Total“ se nalazi u Zrenjaninu, u ulici Marka Oreškovića bb.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM