Marketing YTOP

SLADOLED U ZANIMLJIVIM I UKUSNIM KORNETIMA

arena

Sladoled je sigurno najlepša letnja poslastica. Za mnoge su asocijacija divne letnje večeri – sladoled i šetnja. Za tu vrstu uživanja sladoled mora biti u kornetu.

 

arena

 

Da li znate da se prvi kornet pojavio početkom 20. veka? Patentirao ga je, ko drugi, nego Italijan – Italo Marćioni. Ovaj sladoledžija prvo je sladoled sipao u čašice koje su se pokazale nepraktične, lomile su se i morale su se prati, a neke mušterije su se sa čašicom jednostavno odšetale. Onda se Italijan dosetio i umesto čašice od plastike napravio čašicu od jestivog vafla. Kupci su odmah bili oduševljeni, Marćioni se obogatio, a kornet nam je ostao do danas danas.

 

Naravno, i kornet se usavršavao. Zato danas u poslastičarnici „Arena“, koja se nalazi na magistrali, u blizini zgrade Policijske uprave i Vojvođanske banke, možete da birate hoćete li kornet veliki ili mali, sa ukusom čokolade ili mente.

 

Izabrali ste kornet, ali vašim slatkim mukama tu nije kraj. Kad se odlučite za kornet onda valja izabrati sladoled. U poslastičarnici „Arena“ imate mogućnost da birate između 17 fantastičnih ukusa sladoleda pravljenih po originalnoj italijanskoj recepturi.

 

 

Više volite voćne ukuse – nema problema, tu je malina, pomorandža, ananas…

 

Čokolada je za vas pravi izbor – može, tu je sladoled od prave čokolade, ali i novi ukusi bajadere, orea, ferero rošea…

 

A može i ovako: jedno veče voćni, a sledeće čokoladni ukusi.

 

Ali neka to veče obavezno počne sladoledom iz poslastičarnice „Arena“, koja se nalazi na magistrali, prekoputa zgrade Policijske uprave, odnosno Vojvođanske banke.

 

Počnite vašu letnju šetnju sladolem u kornetu iz poslastičarnice „Arena“. Neka to bude vaš izbor za ovo leto.  

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz