Marketing Vesti Zrenjanin

Sezona radova uveliko je počela, zato je “Ogrev” spremio posebnu ponudu

Ogrev

Sezona radova već je uveliko počela. Zato je “Ogrev” ove nedelje spremio posebnu ponudu za sve koji renoviraju ili grade: fasadnu boju Weber po ceni već od 2.520,00 din/kom, Vitex Classic perivu akrilnu boju po ceni od 4.599,00 din/kom, aluminijumske prislone merdevine po ceni od 3.960,00 din/kom, kao i staklene prozirne prizme po ceni od 239,99 din/kom.

 

Kvalitetnu izolaciju možete postići upotrebom nekoliko različitih materijala. Svakako vam preporučujemo Isomat Aquamat hidroizolaciju, stirodur i kamenu vunu.

 

Ako ste već započeli ili tek planirate da osvežite vaše kupatilo, preporučujemo vam kupatilski nameštaj model ROYAL 90, kao i umivaonik CREA 50 koji su trenutno na akciji.

 

Ono što ovonedeljnu akciju u “Ogrevu” izdvaja od ostalih su Calacatta pločice velikih dimenzija 120×250 cm. Ove moderne i atraktivne pločice su deo specijalne ponude i uglavnom se rade po porudžbini.

 

“Kako biste uživali u lepom vremenu i uređenom dvorištu, spremili smo specijalne cene kosilice za travu i benzinskog trimera”, kažu u kompaniji “Ogrev”.

 

Od ostalih artikala, među kojima biste sigurno pronašli nešto neophodno za sebe ili svoj dom, izdvajamo još betonske cevi i glet masu za unutrašnju primenu.

 

“Pozovite nas ili posetite bilo koji od naša tri prodajna objekta”, poručuju iz “Ogreva”.

 

Pratite „Ogrev“ i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

U nastavku pogledajte novu akciju nedelje u prodajnim objektima „Ogreva“.

 

ogrev akcija nedelje

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM