Marketing Vesti Zrenjanin

Savršeni cvetni aranžmani za 8. mart u cvećarama “Jasmin” i “Narcis”

cvetni aranžmani

Osmi mart se približava i sigurno razmišljate o najlepšem poklonu za vašu voljenu damu. To je dan kada im se zahvaljujete za svu pažnju i ljubav koju vam svakodnevno pružaju.

 

Zato su cvećare “Jasmin” i “Narcis”, koje posluju u okviru JKP “Čistoća i zelenilo” iz Zrenjanina, tu da vam pomognu u odabiru najoriginalnijeg aranžmana.

 

– Raspolažemo širokim asortimanom rezanog i saksijskog cveća, a izdvajamo ruže, ljiljane, gerbere, karanfile, ljubičice, kalanhoje, dracene, anturijume, zamije i druge vrste cveća. Aranžmani mogu da sadrže slatkiše, vino, igračke i drugo po vašoj želji. Uz kupovinu cveća, na poklon dobijate čestitku na kojoj možete ostaviti kratku poruku dragim damama – ističe Danijela Tančić, portparolka JKP “Čistoća i zelenilo”.

 

 

Cvećara „Jasmin“ se nalazi u Svetosavskoj ulici 2, a cvećara „Narcis“ u ulici Bratstva jedinstva 33a u Mužlji.

 

Radno vreme cvećare “Jasmin” je od 8 do 20 časova, a cvećare “Narcis” od 8 do 17 sati. Za poručivanje aranžmana, kao i za sve dodatne informacije, pozovite 023/536-772 i 023/600-79.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM