Marketing Vesti Zrenjanin

SAMO DANAS: Iskoristite neverovatnu priliku za opremanje kupatila!

black friday

Iskoristite neverovatnu priliku za opremanje kupatila modernim, ekonomičnim i kvalitetnim modelima kupatilskog nameštaja!

 

Akcija važi samo danas, 29. novembra, u svim prodajnim objektima „Ogreva“. Popust od 25 odsto možete da iskoristite na kompletan asortiman kupatilskog nameštaja, osim na one modele koji su već na akciji.

 

opremanje kupatila

 

Predstavljamo vam i akciju nedelje u prodajnim objektima „Ogreva“.

 

Konačno dolaze hladniji dani koji više priliče ovom godišnjem dobu i zato je naša preporuka – obezbedite dovoljne količine ogrevnog materijala po povoljnim cenama i platite na odloženo.

 

U prodajnim objektima “Ogreva” u ponudi su briketi, ogrevno drvo u paleti ili kao cepanice, kao i pelet i ugalj. Ukoliko ste više za druge izvore energije zaista možemo pohvaliti i iskreno preporučiti čuvene “norveške radijatore” ROVEX.

 

Već godinama unazad, zahvaljujući savremenim materijalima i tehnologijama, i u zimskim uslovima možemo obavljati mnoštvo zanatskih i građevinskih poslova. Zato ovom prilikom izdvajamo iz bogate ponude, po akcijskim cenama, blok za zidanje, kamenu vunu, neizostavnu pur penu, antifriz za beton…

 

Pročitajte još: Black friday u „Keramici Jovanović“ – ostvarite velike uštede!

 

Za popločavanje površina izloženih različitim vremenskim uslovima izdvojili smo pločice 30x60cm po ceni od 974,00 dinara.

 

Kupatilo možete ulepšati praktičnim komadom nameštaja sa umivaonikom u kompletu, širine 50cm, po ceni od samo 6.500,00 dinara. A za tuš kabinu tu je neodoljiv italijanski komplet po ceni od samo 19.974,00 dinara.

 

Možete kupatilu, kao i ostalim prostorijama u svom domu, dodati ili zameniti vrata, modelom u beloj boji, po ceni od 6799,00 dinara.

 

“Mi smo i dalje za vas na dve adrese u gradu i jednoj u Melencima. Dobro nam došli”, poručuju iz “Ogreva”.

 

Pratite „Ogrev“ i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

U nastavku pogledajte ovonedeljnu ponudu u prodajnim objektima „Ogreva“.

 

akcija nedelje u ogrevu

 

Podeli članak
sinovoz
FAM