Marketing Vesti Zrenjanin

Renomirani hotel budućim mladencima maštu pretvara u stvarnost!

hotel vojvodina

Budući mladenci, verovatno oduvek maštate o vašem najznačajnijem danu. Hotel “Vojvodina” iz Zrenjanina je tu da vam pomogne da vam sve maštarije postanu stvarnost!

 

Restoran “Elegant”, sa kapacitetom od 250 gostiju, i restoran “Ekskluziv”, sa kapacitetom od 150 gostiju, pravi su izbor ukoliko želite da vaš poseban dan protekne nezaboravno.

 

“Naš kuvarski tim vam obećava da će svaki gost biti sit i zadovoljan ukusnom hranom koja će uz posebnu pažnju naših ljudi biti poslužena”, sigurni su u Hotelu “Vojvodina”.

 

Da bi sve izgledalo bajkovito i čarobno, izaberite dekoraciju koja će upotpuniti ovaj idilični prostor.

 

Hotelski kompleks raspolaže sa prostranim parkingom, koji je gostima na raspolaganju. Ukoliko je gostima potreban smeštaj, hotel vam nudi sobe po posebnim cenama. “Jer su Vaši gosti i naši gosti”, kažu u Hotelu “Vojvodina”.

 

Pročitajte još: Po čemu je poseban Hotel “Vojvodina”

 

Pripremite se za fenomenalne trenutke, koje ćete dugo pamtiti i koje ćete sigurno moći da svrstate u Vaše najlepše uspomene! Neka vaš najznačajniji dan protekne baš onako kako ste zamislili – savršeno.

 

“Ali, kako ništa ne bismo prepustili slučajnosti, rezervišite vaš termin, pa da na vreme počnemo da ostvarujemo snove”, poručuju iz Hotela “Vojvodina”.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM