Marketing

Rani javni uvid u materijal za izradu Plana detaljne regulacije radne zone „Jugoistok II-D“

konkurs

GRAD ZRENJANIN
GRADSKA UPRAVA
ODELJENJE ZA URBANIZAM

 

U skladu sa članom 45a Zakona o planiranju i izgradnji („Službeni glasnik RS“, br. 72/09, 81/09-ispr. i 64/10-odluka US, 24/11, 121/12, 42/13, 50/13, 98/13, 132/14 i 145/14)
i članom 36.-43. Pravilnika o sadržini, načinu i postupku izrade dokumenata prostornog i urbanističkog planiranja („Službeni glasnik RS“, br. 64/15)

 

oglašava

RANI JAVNI UVID
U MATERIJAL ZA IZRADU PLANA DETALJNE REGULACIJE
RADNE ZONE „JUGOISTOK II-D“ U ZRENJANINU

 

Odlukom o izradi Plana detaljne regulacije radne zone „JUGOISTOK II-D“ u Zrenjaninu (“Službeni list grada Zrenjanina“ br.26/17) obuhvaćen je deo planirane radne zone Jugoistok II, koja se nalazi na jugoistočnoj strani naseljenog mesta Zrenjanin.

 

RANI JAVNI UVID U MATERIJAL ZA IZRADU PLANA DETALJNE REGULACIJE RADNE ZONE “JUGOISTOK II-D“ U ZRENJANINU ODRŽAVA SE U TRAJANJU OD 15 DANA, OD 04. maja 2018. god. DO 18. maja 2018. god.

 

U skladu sa čl. 36.-43. Pravilnika o sadržini, načinu i postupku izrade dokumenata prostornog i urbanističkog planiranja, materijal za izradu urbanističkog plana biće izložen na rani javni uvid svakog radnog dana u zgradi Skupštine grada Zrenjanina, Trg Slobode 10, u prostoriji 112. Povremeno prisustvo predstavnika obrađivača urbanističkog plana biće obezbeđeno po potrebi.

 

Materijal za izradu urbanističkog plana biće dostupan na uvid zainteresovanoj javnosti:
– u analognom i digitalnom obliku u zgradi Skupštine grada Zrenjanina, u prostoriji br. 112 nadležnoj za poslove planiranja i urbanizma
– u digitalnom obliku na zvaničnoj internet adresi Grada Zrenjanina (www.zrenjanin.rs) u delu Oglasi i konkursi

 

Organi, organizacije i javna preduzeća, koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata obaveštavaju se i pozivaju da daju mišljenje u pogledu uslova, i da isto dostave u toku trajanja ranog javnog uvida na adresu Gradska uprava grada Zrenjanina, Odeljenje za urbanizam, Odsek za urbanizam i prostorno planiranje, Trg Slobode 10, 23000 Zrenjanin (primedbe dostaviti na pisarnici ili putem pošte), a najkasnije do 18. maja 2018. godine.

 

Pravna i fizička lica se pozivaju da dostave primedbe i sugestije na materijal za izradu urbanističkog plana u pisanom obliku u toku trajanja ranog javnog uvida na adresu Gradska uprava grada Zrenjanina, Odeljenje za urbanizam, Odsek za urbanizam i prostorno planiranje, Trg Slobode 10, 23000 Zrenjanin (primedbe dostaviti na pisarnici ili putem pošte), a najkasnije do 18. maja 2018. godine.

 

U skladu sa odredbom člana 45a stav 6. Zakona o planiranju i izgradnji, rani javni uvid obavlja Komisija za planove obrazovana rešenjem Skupštine grada Zrenjanina.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz