Marketing Vesti Zrenjanin

Prostraniji i pregledniji: PerSu market u Žitištu na novoj adresi

persu market u žitištu

U četvrtak, 28. januara, u 7 časova, kompanija PerSu svečano će otvoriti novi PerSu market u Žitištu. On će biti na samo nekoliko koraka od stare lokacije.

 

Ulica je ista – Cara Dušana, ali umesto na broju 12 od četvrtka PerSu market će se nalaziti na broju 10. Iako je reč o samo nekoliko metara razdaljine, iz kompanije PerSu poručuju da je napravljen veliki iskorak kada je reč o udobnosti i komforu prilikom kupovine.

 

Novi PerSu market u Žitištu, na prostoru od oko 170 kvadrata, nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 3.500 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih. Uz stručnost i ljubaznost osoblja, kvalitetan i širok asortiman, povoljne cene proizvoda jednako su važan atribut svih PerSu marketa.

 

PROČITAJTE JOŠ: IPA Pale Ale: Pivo koje će već s prvim gutljajem probuditi sva vaša čula

 

„PerSu prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja! Naše komšije u Žitištu tog dana očekuje 100 bogatih poklon paketa, 100 poklon cegera, a svaka 50. kupovina biće gratis“, poručuju iz PerSu kompanije.

 

Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Marketi su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici. Oni su karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Uz inovativno arhitektonsko rešenje novog objekta i uz već poznatu dobrodošlicu PerSu osoblja, žitelji Žitišta će na novoj adresi još više uživati u kupovini.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM