Prošla godina je za Hotel Vojvodina bila izuzetna, na redu novi uspesi
Marketing

Prošla godina je za Hotel Vojvodina bila izuzetna, na redu novi uspesi

Hotel Vojvodina

Novogodišnjom porukom i čestitkom svim gostima, pre svih Zrenjanincima, obratio se Hotel „Vojvodina“.

 

„Dragi sugrađani, želeli bismo da vam se zahvalimo što smo bili vaš izbor i u 2018. godini. Hvala vam što ste nam pružili šansu da postanemo deo vaših najlepših uspomena.

 

Naši restorani Elegant i Eksluziv bili su ponosni domaćini svadbi, proslava rođendana, raznih porodičnih okupljanja i proslava kojih se koliko vi, toliko i mi, sećamo po prelepim zajedničkim trenucima.

 

Vrata kafe Izloga su svakog dana bila otvorena za vas. Postali ste deo našeg tima. Sve vaše pohvale i kritike su pažljivo ispraćene sa naše strane. Drago nam je što ste i vi to primetili i što nam se svakog dana ponovo vraćate sa osmehom na licu. Vaša nasmejana lica nas motivišu da svakog dana napredujemo i unapređujemo usluge koje vam pružamo.

 

U 2018. godini smo, pored privatnih proslava i okupljanja, učestvovali u organizaciji brojnih seminara koji su se održali u okviru našeg biznis centra, u našoj konferencijskog sali. Izuzetno nam je drago ukoliko smo vam pomogli da vaši važni poslovni dogovori proteknu u najboljem redu.

 

Rukometne, fudbalske, rvačke, plivačke i mnoge druge reprezentacije bile su gosti našeg hotela. Izuzetno nam je drago što možemo da se pohvalimo da toliko mladih uspešnih ljudi sa nestrpljenjem očekuje ponovni povratak u naš hotel. Svaki sportski tim koji je posetio naš hotel je pobedio ili je bar tako mogao da se oseća u svakom momentu svog boravka, jer mi ne gledamo samo konačni sportski rezultat. U našem hotelu se svaki sportista oseća kao pobednik, jer je svaki sportista svojim trudom to apsolutno zaslužio.

 

Možemo reći da nam je 2018. godina bila izuzetna. Imali smo vas da nam pomognete da iz nje izvučemo maksimum i pomognete nam da sve želje ostvarimo. A prvenstveno onu osnovnu: da vi budete uz nas u što većem broju.

 

Hotel Vojvodina vas očekuje i ove godine

 

Ova, 2019. godina, je pred nama. Nadamo se da će biti još uspešnija za sve nas i da ćemo proslaviti još mnogo rođendana, svadbi i sportskih pobeda.

 

Da bi do toga došlo, morate na vreme da napravite svoju rezervaciju.

 

Očekujemo vas i ove godine, znamo da ćete doći i biti deo našeg tima kao i obično. Sve novogodišnje želje najlakše ćemo zajedno ostvariti.

 

Mnogo vam hvala za sve prelepe trenutke u 2018. godini.

 

Srećnu Novu godinu i božićne praznike želi vam vaš Hotel Vojvodina.“

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz