Marketing Vesti Zrenjanin

Priredite najdražoj ženskoj osobi nezaboravan 8. mart u Hotelu Vojvodina

8. mart

Priredite svojoj najdražoj ženskoj osobi nezaboravan 8. mart, Dan žena. Dokazano je da je jedan od najlepših pokolona, izlazak na lepo i prijatno mesto, romantična večera za dvoje, uz lepu muziku. Hotel „Vojvodina“ je zato pravo rešenje!

 

Iz zrenjaninskog Hotela „Vojvodina“ poručuju:

 

„Drage dame, i ove godine ćete imati priliku da provedete nezaboravne trenutke u našem hotelu! Povedite dragu osobu, obucite najlepšu haljinu i spremite se za fenomenalan provod!“

 

Hotel „Vojvodina“ ove godine organizuje svečanu večeru posebno posvećenu damama! Cena večere je 1.000 dinara, a ukoliko napravite Vašu rezervaciju na vreme, imaćete priliku da se zabavite uz izuzetan repertoar „Ritam benda“.

 

Dan žena, 8. mart, idealna je prilika da iznenadite dragu osobu romantičnim putovanjem, a nema boljeg mesta za to od Hotela „Vojvodina“, koji se nalazi u samom centru Zrenjanina.

 

„Za Vas imamo specijalnu ponudu aranžmana koji obuhvata svečanu večeru za dve osobe, tombolu iznenađenja, noćenje sa doručkom za dve osobe, besplatno korišćenje saune i fitness centra. Svoj romantični kutak u hotelu moći ćete da koristite čak do 15 časova. Sve ovo koštaće vas samo 7.500 dinara“, poručuju iz Hotela „Vojvodina“ i dodaju:

 

„Kao uvek do sada, opravdaćemo Vaša očekivanja! Pripremite se za fenomenalan provod i napravite Vašu rezervaciju još danas! Očekujemo Vas!“

 

Samo pozovite broj 023 561 233 i očekujte jedan od najlepših praznika do sada.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM