Marketing Vesti Zrenjanin

PRAZNIČNA PONUDA: Širok asortiman jelki u rasadniku „Čistoće“!

prodaja jelki

U skladu sa nastupajućim praznicima, ono što je trenutno najaktuelnije jeste prodaja jelki. Rasadnik JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina, koji se nalazi u Radničkoj ulici bb, u naselju Šumice, već dugi niz godina raspolaže sa više vrsta zimzelenog drveća.

 

Ovo drveće navikli smo da vidimo ukrašeno u našim domovima, poslovnim prostorijama i po ulicama. To su smrča, u narodu poznatija kao jelka, zatim Pančićeva omorika, prava jela, bodljikava smrča, srebrna jelka… I to sve po veoma povoljnim cenama!

 

Cene jelki ove godine kreću se od 1.300 do 2.100 dinara, u zavisnosti od uzrasta i vrste jelke.

 

Pročitajte još: Nove sadnice na više lokacija, akcija počela u Plankovoj bašti

 

– U „Čistoćinom“ rasadniku jelke se prodaju isključivo sa busenom. Svaki kupac prilikom kupovine jelke dobiće najstručniju i najkompletniju preporuku o njenom čuvanju i negovanju tokom praznika. Biće upoznat sa time kako da je zasadi u svom dvorištu da bi imala velike izglede da poraste u jedno pravo, lepo drvo, u kom će naši kupci uživati dugi niz godina – ističe Danijela Tančić, portparolka JKP „Čistoća i zelenilo“.

 

 

Sve informacije o sadnji jelki

 

Da bi se jelka sačuvala u kućnim uslovima i kasnije uspešno zasadila, preporučuje se da se busen jelke, koja se, inače, drži u toploj prostoriji, svaki treći dan blago zalije odstojalom vodom. Predlog je i da se orošavaju četine (iglice) da ne bi dehidrirale.

 

– Nakon praznika, jelka treba da se prenese u hladnije prostorije, da bi se adaptirala. Posle nekoliko dana treba je zasaditi na pripremljeno mesto u bašti, na dubini busena – objašnjava Tančić.

 

Sve dodatne informacije zainteresovani građani mogu dobiti putem telefona 023/562-107 ili u samom rasadniku. Radno vreme je radnim danima od 7 do 15 časova, a subotom od 7 do 14 sati.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz