Marketing

PRAZNIČNA PONUDA: Širok asortiman jelki u „Čistoćinom“ rasadniku

rasadnik jelke čistoća i zelenilo

U skladu sa nastupajućim praznicima, ono što je najaktuelnije u rasadniku JKP „Čistoća i zelenilo“ je prodaja jelki.

 

Rasadnik, koji se nalazi u Radničkoj ulici bb, u naselju Šumica, već dugi niz godina raspolaže sa više vrsta zimzelenog drveća, koje smo navikli da vidimo ukrašene u našim domovima, poslovnim prostorijama i po ulicama, a to su smrča (u narodu poznatija kao jelka), zatim Pančićeva omorika, prava jela, bodljikava smrča, srebrna jelka itd. I to po veoma povoljnim cenama!

 

Cene jelki ove godine kreću se od 1.100 do 2.000 dinara, u zavisnosti od uzrasta i vrste jelke. U „Čistoćinom“ rasadniku jelke se prodaju isključivo sa busenom.

 

– Svaki kupac prilikom kupovine jelke dobiće najstručniju i najkompletniju preporuku o njenom čuvanju i negovanju  tokom praznika, kako da je zasadi u svom dvorištu da bi imala velike izglede da poraste u jedno pravo, lepo drvo u kom će naši kupci uživati dugi niz godina. Da bi se jelka sačuvala u kućnim uslovima i kasnije uspešno zasadila, preporučuje se da se busen jelke, koja se inače drži u toploj prostoriji, svaki treći dan blago zalije odstojalom vodom, kao i da se orošavaju četine (iglice), da ne bi dehidrirale. Nakon praznika jelka treba da se prenese u hladnije prostorije, da bi se adaptirala i posle par dana treba je zasaditi na pripremljeno mesto u bašti na dubini busena – rekla je Danijela Tančić, portparolka JKP „Čistoća i zelenilo“.

 

Sve dodatne informacije zainteresovani građani mogu dobiti putem telefona 023/562-107 ili u samom rasadniku. Radno vreme je radnim danima u periodu od 7 do 17 časova, a subotom od 7 do 14 sati.

 

rasadnik jelke čistoća i zelenilo

 

Podeli članak
sinovoz