Marketing Vesti Zrenjanin

Posetite prodajne objekte kompanije “Ogrev” i saznajte šta je ovonedeljna hit ponuda

Apsolutni hit u svetu keramike – pločice velikog formata, i još mnogo toga, u ponudi je u prodajnim objektima kompanije „Ogrev“ ove nedelje.

 

TERMAL SERAMIK je po ceni od 2.299 dinara za kvadratni metar. Za ovakve i ostale pločice tu je i inovativni lepak Mapei – pogodan za podno grejanje i lepljenje pločice na pločicu, poručuju iz zrenjaninske kompanije “Ogrev”.

 

Kupatilo možete upotpuniti i modernom tuš kabinom sa crnim staklom, kompaktnih dimenzija 100×80 santimetara i bojlerom od 80 litara, čija cena ove nedelje iznosi 9.680 dinara.

 

„Pre završnih radova u kupatilu potrebno je uraditi i adekvatnu pripremu i hidroizolaciju. Savetujemo da se povodom ovoga raspitate kod naših iskusnih trgovaca kako biste odabrali najadekvatnija i najdugotrajnija sredstva“, ističu u ”Ogrevu”.

 

Deo asortimana ove renomirane kuće čine i alati, a iz ovog segmenta ove nedelje hit su električne makaze za rezanje žbunja, po ceni od samo 3.660 dinara.

 

Sve ovo i još mnogo toga za vaš dom pronaći ćete u svakom od naša tri prodajna objekta, na dobro poznatim adresama, poručuju iz kompanije “Ogrev”.

 

Posebna napomena – drvo u paleti za loženje u vidu restlova iz proizvodnje, možete pronaći samo u stovarištu u Melencima. Ostali ogrevni materijal je već uveliko u prodaji.

 

Podeli članak
Tagovi
sinovoz
FAM