Marketing Vesti Zrenjanin

Pileće meso u prodavnicama „Zadunajski“ je vrhunskog kvaliteta

pileće meso

Da li ste znali da pileće meso spada u najzdravije namirnice, a konzumiranjem pilećeg mesa bićete ne samo zdravi nego i srećni.

 

Jer, piletina sadrži visok nivo aminokiseline koja se zove triptofan. Ta aminokiselina povećava nivo serotonina, odnosno hormona sreće i zadovoljstva u mozgu. Otud se osećamo lepo i raspoloženo kad pojedemo tanjir pileće supe.

 

Piletina sadrži belančevine, a belančevine iz piletine utiču na rast i razvoj mišića. Istovremeno, piletina ima mali procenat masti, pa je odličan izbor za one koje vode računa o svojoj težini.

 

Piletina je odlična namirnica za zdravlje srca. Obiluje fosforom koji je dobar za naše zube i kosti, bubrege, jetru i centralni nervni sistem. Ono što sigurno niste znali je da je piletina bogata selenom, koji je važan u prevenciji raka, ali i kontroliše rad štitne žlezde, hormona i uopšte imuno sistema.

 

Ako jedemo piletinu koja je bogata B6 vitaminom imaćemo visok nivo energije. Piletina je bogata niacinom ili vitaminom B3, koji štite od raka i drugih oblika genetskog oštećenja.

 

Nabavite najkvalitetnije pileće meso

 

Da biste stvarno uživali u blagodetima piletine, potrudite se da nabavite najkvalitetniju.

 

U prodajnim objektima „Piletina Zadunajski“ kvalitet je nešto čemu se posvećuje stopostotna pažnja. Kvalitet je, jednostavno, zagarantovan.

 

Pileće meso u prodavnice stiže sa farmi Zadunajski. Na farmama se pilići hrane kvalitetnom hranom, prolaze kroz proces čišćenja, kolju i obrađuju u najvećem delu ručno. „Piletina Zadunajski“ umnogome se razlikuje od piletine koja je proizvodena na industrijski način. To možete ostetiti u svakom zalogaju.

 

„Piletinu Zadunajski“ možete nabaviti u dva prodajna objekta, u Mužlji, u ulici Mađarske komune, i u Zrenjaninu, u ulici Marka Oreškovića, na Lesnini.

 

Radno vreme prodavnice u Mužlji je svakog dana od 8 do 14 časova.

 

Radno vreme prodavnice u Zrenjaninu, na Lesnini, je svakog dana od 8 do 16 časova, subotom od 8 do 14, a nedeljom od 8 do 11 časova.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM