Marketing Vesti Zrenjanin

PerSu na manifestaciji ZrBizNet predstavio rezultate projekta Naši smo

Kompanija PerSu, kao generalni pokrovitelj, i ove godine podržala je međunarodni privredni sajam ZrBizNet, koji je po treći put organizovan u Zrenjaninu.

 

Kao generalni pokrovitelji, PerSu marketi predstavili su javnosti rezultate projekta pod nazivom Naši smo, koji je uspešno pokrenut na prošlogodišnjem sajmu.

 

Cilj projekta je razvoj i osnaživanje lokalne privrede, tako što malim i srednjim preduzećima omogućava da svoje proizvode plasiraju u preko 145 PerSu marketa, širom Vojvodine.

 

 

Na ovaj način pomaže se i pokreće razvoj lokalnih sredina, poboljšava kvalitet života u svakom mestu, kroz dostupnost zdravih, domaćih, lokalnih proizvoda, iza kojih stoje jedinstveno poreklo, tradicija, kvalitet i receptura.

 

 

-Želimo da našim potrošačima, učinimo ovakve proizvode dostupnim, a proizvođačima, odnosno našim budućim partnerima, olakšamo plasman i uslove poslovanja – poručuju iz PerSu marketa.
Kroz projekat Naši smo, tokom prethodne godine ostvarena je saradnja sa deset lokalnih proizvođača, dok je tokom ove godine uključeno novih devet, a trenutno su u toku pregovori sa četiri proizvođača, mahom prehrambenih proizvoda.

 

 

Upravljačka struktura kompanije Persu ocenjuje da je sajam ZrBizNet od izuzetne važnosti za zajednicu. Kao sve masovnija manifestacija taj sajam omogućava direktan poslovni kontakt mnogim privrednicima, kako malim preduzećima, tako i srednjim i velikim. On im omogućava da se međusobno povežu, da unaprede svoje poslovanje novim znanjem i iskustvom i time doprinesu sveukupnom razvoju zajednice. U skladu sa ovogodišnjom temom sajma, a to je Digitalna transformacija, PerSu marketi pozvali su sve proizvođače, kao i dobavljače usluga, da posete online platformu www.nasenamavredno.rs i na taj način, jednostavno i brzo se potencijalno uključe u projekat Naši smo.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM