Marketing Vesti Zrenjanin

Ove nedelje za vas izdvajamo stolariju, ogrev i materijal za izlolaciju

ogrev povoljne cene

Ove nedelje kompanija „Ogrev“ akcenat je stavila na stolariju, ogrev (ugalj, drvo u paleti i cepanice) i materijal za izolaciju.

 

Krovni VELUX ili komorni PVC prozori za vaš dom sačuvaće vas od raznih vremenskih prilika i neprilika. Da se „sačuvate od promaje“ najbolje će vam pomoći sobna vrata Craft Master po ekstra ceni od samo 6.799 dinara.

 

Dodatnu zaštitu vama i vašem toplom domu pružaju razni materijali i sredstva za izolaciju. Naša preporuka za ovu nedelju je ISOMAT Aquamat, kondorin kao i OSB ploče. Ukoliko ste se opredelili da uradite izolaciju stiroporom, u „Ogrevu“ možete da kupite lepak za njega, i to u pakovanjima od 25kg po ceni od 375 dinara.

 

Završne i dekorativne radove u dvorištima i baštama možete ostvariti uz pomoć alata, a u „Ogrevu“ vas čeka veliki izbor ovih proizvoda. Beli kamen kao dekoracija će ostaviti poseban utisak na svakog prolaznika i naravno ukućanina.

 

Kada su kupatila u pitanju, u „Ogrevu“ uvek ima nešto novo, dopadljivo i moderno. Ovog puta odabrali smo za vas zaista sjajne keramičke pločice Arno/Brazil iz Cersanit kompanije, koja polako i sigurno osvaja naše tržište. Simpatičan umivaonik, nadgradni za razne kombinacije sa određenim modelima kupatilskog nameštaja, takođe je nešto što će ulepšati vaše kupatilo. Ovakvi umivaonici su se sve češće deo zasebnih polica obloženih pločicama na kojima se postavljaju/ugrađuju.

 

Posetite jedan od tri prodajna objekta „Ogreva“ i uverite se u bogat asortiman i povoljne cene.

 

Sve odabrane artikle možete platiti penzionim čekom, čekovima građana na 9 rata, putem administrativne zabrane, preko sindikata…

 

U nastavku pogledajte ovonedeljnu ponudu u prodajnim objektima „Ogreva“.

 

ogrev

 

Podeli članak
sinovoz
FAM