Marketing YTOP

OTVORENE JOŠ DVE NOVE PERSU PRODAVNICE (FOTO)

persu

Od prošle nedelje, PerSu porodica je bogatija za dva nova člana. Presecanjem crvene trake, svečano su otvorena dva nova PerSu marketa u Prigrevici i Mužlji. Meštani Prigrevice od sada PerSu market mogu pronaći na adresi Nine Maraković 48, a u Mužlji na adresi Mađarske komune 58a.

 

 

Znatiželjne potrošače je, pored brojinih akcijskih sniženja, dočekao nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. U prepoznatljivom ambijentu svojstvenom PerSu marketima, smešten je pažljivo odabran asortiman najkvalitetnijih domaćih i svetskih brendova, skrojen po principu od svega po malo.

 

Iz ponude se posebno izdvaja odeljenje uvek svežeg voća i povrća po veoma povoljnim cenama, svežih pekarskih proizvoda, ali i odeljenja najfinijih delikatesa vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla.

 

 

„U prijatnoj atmosferi potrošači, ne samo da su mogli da obave svoje kupovine, već su za njih PerSu marketi pripremili mnogobrojna iznenađenja. Tako su prva tri potrošača na poklon dobila PerSu paket, dok je prvih dvadeset potrošača nagrađeno poklon paketima brendova Belkino i Delikato. I tu nije kraj poklonima, na dan otvaranja svaka 50. kupovina je bila za 1 dinar, a dva najsrećnija potrošača su nagrađena SAMSUNG LED TELEVIZOROM“, saopštavaju iz PerSu marketa.

 

persu prodavnice

 

Tokom celog dana trajale su promocije i degustacije, gde su posetioci novootvorenih PerSu marketa mogli da se posluže kafom i ratlukom, ili pak da probaju sveže pečen roštilj i točeno pivo.

 

„Ukoliko živite u Prigrevici ili Mužlji, ili ćete uskoro biti u poseti ovim divnim vojvođanskim mestima, pozivamo vas da nas posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine“, poručuju iz PerSu marketa.

Podeli članak
sinovoz
FAM