Marketing

OTVOREN RENOVIRANI MALOPRODAJNI OBJEKAT KOMPANIJE GOMEX

gomex

Otvaranjem renoviranog i asortimanski znatno ojačanog maloprodajnog objekta u Crepaji, nadomak Kovačice, kompanija „Gomex“ nastavila je sa projektom uređivanja prodavnica na teritoriji na kojoj posluje.

 

 

Objekat u Crepaji izmešten je sa stare adrese na novu i sada se nalazi na Trgu oslobođenja u centru, a kupci na platou ispred radnje mogu da koriste deset parking mesta za automobile.

 

Novi maloprodajni objekat „Crepaja 1“ raspolaže sa 216 metara kvadratnih prodajnog prostora i sa dve kase najsavremenije generacije. U ovom objektu zaposleno je 12 radnika, a radno vreme je svakog radnog dana i subotom od 7 do 21 sat, dok nedeljom radi od 7 do 13 časova.

 

 

Maloprodajni objekat „Crepaja 1“ je supereta asortimanske kategorije A i potrošači mogu uživati u kupovini preko 4.000 različitih artikala.

 

„Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku „Graničar“. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju, izuzetno su pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u maloprodajnom objektu „Crepaja 1″ deliti slično iskustvo“, saopšteno je iz zrenjaninske kompanije „Gomex“.

Podeli članak
sinovoz
FAM