Marketing Vesti Zrenjanin

Otvoren novi PerSu market u Banatskom Despotovcu (Video)

persu market banatski despotovac

Od subote, 28. marta, počeo je da radi novi PerSu market u Banatskom Despotovcu, na adresi Predraga i Vidoja bb.

 

I u ovom PerSu marketu preduzete su sve neophodne mere predostrožnosti u cilju zaštite zdravlja zaposlenih i potrošača. Postavljena je zaštitna zavesa, koja štiti trgovca sa svih strana, a potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom je smanjen na minimum. Ispred ulaza u maloprodajni objekat postavljen je dezobarijer za dezinfekciju obuće pre ulaska. Pored toga, svi zaposleni su opremljeni neophodnom zaštitnom opremom. Ruke se redovno dezinfikuju, kao i sve kontaktne površine na svaka dva sata.

 

Na dan otvaranja, kupce je, pored brojnih akcijskih sniženja i poklona, dočekao moderno uređen enterijer, ljubazni prodavci, kao i širok asortiman svežih, domaćih proizvoda.

 

 

Pročitajte još: Promenjeno vanredno radno vreme PerSu marketa

 

“Na prostoru od 98 kvadratnih metara, ovaj minimarket svakodnevno nudi svojim potrošačima preko 2.500 različitih artikala, kako vodećih brendova, tako i domaćih, lokalnih proizvođača. Pored gotovo 250 artikala koji se svake nedelje mogu naći na akciji, veliki akcenat je i na PerSu pijaci, bogatoj svežim i zdravim voćem i povrćem, odeljenju svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla”, saopštavaju PerSu marketi.

 

 

Novi PerSu market je otvoren radnim danima od 7 do 16, i vikendom od 7 do 14 časova.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM