Marketing Vesti Zrenjanin

Otvoren drugi PerSu market u Subotici, zavirite unutra (Foto)

persu market u subotici

Uz poštovanje svih protivepidemijskih mera, svečano je otvoren drugi PerSu market u Subotici, koji se nalazi na adresi Braće Radić 43. Svečano otvaranje proteklo je u znaku upoznavanja sa novim komšijama.

 

“Naši prodajni objekti su mesta gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja”, poručuju iz PerSu marketa.

 

PROČITAJTE JOŠ: Upiši Fakultet za menadžment u predupisnom roku i ostvari popust

 

Otvaranje drugog PerSu marketa u Subotici proteklo je u radosti i veselju. PerSu marketi su najvernije komšije obradovali sa 100 poklon paketa, 100 poklon cegera, dok je svaka 50. kupovina tog dana bila gratis. I tu nije kraj poklonima! Prilikom kupovine svaki potrošač je dobio greb-greb karticu i mogućnost da ostvari popust na datu kupovinu u iznosu od 5 do 20 odsto.

 

 

“Zbližavanje i upoznavanje sa našim kupcima dolazi kroz otvorenost i ljubaznost PerSu osoblja. Stoga verujemo da će i novi PerSu market u Subotici uspostaviti upravo taj odnos poverenja i bliskosti. Nadamo se da će on postati deo svakodnevnice naših komšija i mesto u kome će se uvek osećati dobrodošlo i sigurno”, poručuju iz PerSu marketa.

 

Novi objekat u Subotici prostire se na čak 313 kvadratnih metara i odiše prostranošću i udobnošću. Svojim potrošačima svakodnevno nudi preko 4.000 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

“Kada dođete u Suboticu, obavezno posetite PerSu market i osetite iskustvo prijatne kupovine. Vidimo se”, poručuju iz ovog trgovinskog lanca.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM