Marketing Vesti Zrenjanin

Osetite nezaboravne gastronomske užitke u Hotelu Vojvodina!

gastronomska ponuda

“Dragi sugrađani, ukoliko želite da isprobate nešto drugačije, nesvakidašnje i da osetite bar na trenutak nezaboravne gastronomske užitke, posetite nas! Raznovrsna predjela, glavna jela, salate i dezerti su vam na raspolaganju. Vaše je da samo izaberete porciju i uživate”, poručuju iz Hotela “Vojvodina”.

 

Nije potrebno da idete u Japan da biste isprobali Okonomiyaki, ili u Italiju da biste uživali u raznovrsnim pastama. Posetite ovaj renomirani zrenjaninski hotel, jer veliki izbor internacionalnih jela čeka na vas!

 

Kako Hotel “Vojvodina” posećuju gosti iz svih krajeva sveta, ovde su se, kao pravi domaćini, potrudili da im bar kroz ukusne zalogaje približe dom.

 

“Zato smo izuzetno ponosni kad čujemo da su gosti iz Italije zadovoljni ukusom kultnog tiramisu kolača. Ili kad nam kažu da naša panna cotta može da parira onim pripremljenim u italijanskim kuhinjama. Bilo da je u pitanju Arincini de riso ili fenomenalan biftek na žaru, pripremljen po posebnom receptu našeg kuvara, u svakom momentu možete biti sigurni da će te okusiti svežu hranu pripremljenu od najkvalitetnijih namirnica”, kažu u Hotelu “Vojvodina”.

 

Vrhunski začini, dopremljeni iz raznih krajeva sveta, daju posebnu draž svakom zalogaju. Raznovrsna ponuda garantuje da će svaki gost biti zadovoljan i da će lako izabrati svoju porciju!

 

A oni gosti koji ne žele da eksperimentišu, u ponudi uvek mogu da nađu domaće specijalitete koji su postali prava poslastica kako za domaće tako i za inostrane goste. Bilo da su u pitanju ukusi Mediterana, dalekih azijskih zemalja ili ipak ukusi domaće kuhinje, svaki od tih izbora je savršen!

 

“Uverite se u to, okupite drage ljude i još danas nas posetite! Ljubazno osoblje našeg hotela vas očekuje”, poručuju iz Hotela “Vojvodina”.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM