Marketing YTOP

NOVOGODIŠNJA PONUDA JELKI PO POVOLJNIM CENAMA

Dolaze nam praznični dani i već sada mnogi razmišljaju o nabavci novogodišnjih jelki, a zrenjaninsko Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ u svom rasadniku, za tu priliku, pripremilo je bogatu ponudu.

 

 

– Rasadnik JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, koji se nalazi u Radničkoj ulici bb, u naselju Šumica, već dugi niz godina u ponudi ima više vrsta zimzelenog drveća, koje smo navikli da za novogodišnje praznike ukrašavamo u našim domovima, poslovnim prostorijama i po ulicama. U ponudi su smrča, u narodu poznatija kao jelka, zatim Pančićeva omorika, prava jela, bodljikava smrča, srebrna jelka i druge vrste, i to po veoma povoljnim cenama. Cene jelki ove godine kreću se od 1.000 do 2.040 dinara, u zavisnosti od visine i vrste jelke – kaže portparolka „Čistoće“ Danijela Tančić. 

 

Ona napominje da se u rasadniku tog javnog preduzeća jelke prodaju isključivo sa busenom.

 

– Svaki kupac prilikom kupovine jelke dobiće najstručniju i najkompletniju preporuku o njenom čuvanju i negovanju tokom praznika, kao i uputstvo kako da je zasadi u svom dvorištu, da bi imala velike izglede da poraste u jedno pravo, lepo i dugovečno drvo – ističe Danijela Tančić i napominje da se, tokom praznika u kućnim uslovima, busen jelke svaki treći dan blago zalije odstajalom vodom, kao i da se orošavaju četine (iglice), da bi se sprečila dehidracija.

 

Nakon praznika, jelka treba da se prenese u hladnije prostorije, da bi se adaptirala, i posle par dana treba je zasaditi na pripremljeno mesto u bašti. Jelka se sadi na dubini busena.

 

Sve dodatne informacije zainteresovani građani mogu dobiti putem telefona 023/562-107 ili u samom rasadniku radnim danima i subotom od 7 do 16.30 časova.

Podeli članak
sinovoz
FAM