Marketing Vesti Zrenjanin

NIKAD LAKŠE DO VOZILA: AS MAXI taxi predstavlja novu aplikaciju

as maxi taxi

Digitalno doba donosi nove tehnologije i nove navike. Da bismo koristili taksi vozilo, nekada smo morali da odlazimo na taksi stajališta, kasnije smo dobili mogućnost da taksi pozovemo telefonom. Taksi vozači su međusobno komunicirali radio stanicom.

 

Danas komuniciramo putem interneta, odnosno mobilnih telefona. U poslednje vreme najpopularnije su aplikacije na android telefonima.

 

as maxi taxi aplikacijaPrateći sve trendove i izlazeći u susret svojim korisnicima, AS MAXI taxi kreće u promociju svoje aplikacije.

 

 

“Odštampaćemo veći broj flajera sa obaveštenjem o načinu upotrebe aplikacije. Posetićemo mlade u njihovim sredinama i pokušaćemo da im lično približimo našu aplikaciju i uputimo ih u to koje su prednosti njenog korišćenja. Jer, nema poziva, nema razgovora sa dispečerima, nema čekanja. Vidiš koje vozilo dolazi po tebe, vidiš kada je to vozilo krenulo i kada možeš da ga očekuješ, odnosno kada je stiglo”, objašnjavaju u udruženju AS MAXI taxi.

 

I zato nemojte da se iznenadite ako vam narednih dana u vozilu AS MAXI taksija ponude da skenirate QR kod (skeniranje traje nekoliko sekundi). Jer, taj QR kod vodi direktno do stranice za instalaciju aplikacije AS MAXI taksi na Google store-u. Vaš vozač će vam preporučiti da instalirate aplikaciju i samo uz jedan klik naručite sebi vozilo.

 

QR kod i aplikacija mogu se skinuti i na plej prodavnici.

 

Obavezno posetite web sajt AS MAXI taksija koji će narednih dana biti ažuriran.

 

“AS MAXI taxi drži korak sa vremenom. Vozite se sigurno, komforno i udobno, a do svog vozila dođite jednim klikom”, poručuju iz AS MAXI taksija.

 

Sve aktuelnosti pratite na FACEBOOK stranici udruženja AS MAXI taxi.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM