Marketing Vesti Zrenjanin

Nakon jesenje šetnje nagradite sebe omiljenim napitkom u kafeu Piccolo

piccolo

Šetnja je jedan od najzdravijih vidova rekreacije i ne odustajte od nje ni kada je loše vreme. A nakon svoje uobičajene maršrute nagradite sebe omiljenim napitkom.

 

Preporučujemo vam Caffe Piccolo, u ulici Koče Kolarova, u naselju Lesnina, kao odlično mesto za predah, ili završetak pešačke ture. U komfornom ambijentu lokala, u bašti koja se, u skladu sa vremenom, iz letnje pretvara u zatvorenu, zimsku, u ponudi je veliki izbor toplih napitaka, vrhunskog kvaliteta. Po tome je Caffe Piccolo odavno prepoznatljiv.

 

Birajte – od najbolje domaće kafe, do baileys coffe (espreso, cold milk, baileys), odluka je na vama. I teška je, jer je ponuda raznovrsna i velika, ali slatke su to muke, jer ni u jednom slučaju nećete pogrešiti. A ako ste u žurbi, nije problem, opredelite se za kafu za poneti.

 

piccolo

 

Lokal je opremljen sa tri velika TV ekrana, što je idealna opcija za pasionirane prartioce sportskih dešavanja. Odaberite najudobnije mesto za sebe, ili društvo, u bašti, u lokalu ili na galeriji. Poručite svoje omiljeno pivo, a sveže kokice će vam biti poslužene gratis.

 

Ovaj kafić, inače, ima veliki izbor domaćih i stranih piva, ali i nekih ekskluzivnih pića koja se mogu naći samo na toj adresi, u ulici Koče Kolarova, u kraju nekada poznatom pod nazivom Lesnina. Proverite, nećete se pokajati.

 

Lokal otvara vrata gostima od 8 časova ujutro.

 

Zapratite Caffe Piccolo na Facebooku.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM