Marketing YTOP

MOTO DANE: KVALITETNE KOSAČICE PO POVOLJNIM CENAMA

kosacice

Proleće je stiglo, sunce sija i kiša pada, što znači da i trava raste. Kako biste imali travnjak za primer vrlo je važno da nabavite dobru kosačicu.

 

 

Važan kriterijum za odabir kosačice jeste veličina travnjaka, valja razmisliti i o tome da li da kosačica bude električna ili benzinska, kao i o tome kakav sakupljač trave kosačica ima.

 

Sve ovo treba imati u vidu, jer košenje trave ne treba da bude noćna mora, nego zadovoljstvo.

 

Prodajni objekti firme „Moto Dane“, koji se nalaze u ulici Cara Dušana 12 i Nikole Pašića 50, imaju veliki izbor kosačica marke „Husqvarna“ i „Villager“.

 

Kosačice su različitih veličina i, naravno, različitih cena, ali je sasvim sigurno da za svakog ima ponešto.

 

„Husqvarnini“ snažni i pouzdani trimeri su savršen izbor kada je reč o uređenju rubova travnjaka, kao i za košenje trave na teško dostupnim mestima. Sve mašine su lake za rukovanje i uz pomoć njih se posao obavlja brzo i bez napora.

 

U objektima firme „Moto Dane“ u toku je akcija za „Husqvarnine“ trimere. 

 

Tu su i trimeri „Villagera“. Trimeri su različitih karakteristika u zavisnosti od vaših potreba.

 

 

Zrenjaninska firma „Moto Dane“ osnovana je 1996. godine i u kontinuitetu snabdeva svoje potrošače specijalnim uređajima za održavanje zelenih površina, profesionalnim alatom, biciklima, fitnes opremom… U prodavnicama „Moto Dane“ mogu se videti svetska imena poput Husqvarne, Briggs & Strattona, Castelgardena, Alpine i Villagera… U sklopu prodavnice 1 nalazi se i SERVIS za sve vrste standardnih i mtb bicikala, dok se u sklopu prodavnice 2 nalazi SERVIS raznih vrsta KOSILICA, TRIMERA, SCOOTER-a, TESTERA, PUMPI, PENTI…

 

Prodavnice firme „Moto Dane“ nalaze se u Cara Dušana 12 (telefoni 569 – 173, 515 – 203) i Nikole Pašića 50 (telefoni 525 – 643, 525 – 523). Radno vreme je od 8 do 18 časova, a subotom od 8 do 14.

Podeli članak
sinovoz
FAM