Marketing YTOP

„MOTO DANE“ IMA ODLIČAN IZBOR NAJBOLJIH KOSILICA

kosacice

ZRENJANIN – Majsko prevrtljivo vreme najviše pogoduje travi. Zna se: kiša pada, trava raste. Još kad sine sunce, trava i zapeva. Ovakvo vreme idealno je da formirate pravi engleski travnjak. To naravno podrazumeva redovno košenje. A da bi vam košenje predstavljalo zadovoljstvo a ne noćnu moru, vrlo je važno da nabavite dobru kosačicu.

 

kosacice

 

Važan kriterijum za odabir kosačice jeste veličina travnjaka, valja razmisliti i o tome da li kosačica da bude električna ili benzinska, kao i o tome kakav sakupljač trave kosačica ima.

 

Najveći izbor odličnih kosačica za sve travnjake i svačiji džep možete pronaći u prodajnim objektima „Moto Dane“ koji se nalaze u ulici Cara Dušana 12  i Nikole Pašića 50. U prodavnicama „Moto Dane“  imaju veliki izbor kosačica marke „Husqvarna“ i „Villager“.

 

Kosačice su različitih veličina i, naravno, različitih cena, ali je sasvim sigurno da za svakog ima ponešto.

„Husqvarnini“ snažni i pouzdani trimeri su savršen izbor kada je reč o uređenju rubova travnjaka, kao i za košenje trave na teško dostupnim mestima. Sve mašine su lake za rukovanje i uz pomoć njih se posao obavlja brzo i bez napora.

U objektima firme „Moto Dane“ u toku je akcija za „Husqvarnine“ trimere. 

 

Tu su i trimeri „Villagera“. Trimeri su različitih karakteristika u zavisnosti od vaših potreba.

Zrenjaninska firma „Moto Dane“ osnovana 1996. godine u kontinuitetu snabdeva svoje potrošače specijalnim uređajima za održavanje zelenih površina, profesionalnim alatom, biciklima, fitnes opremom. U prodavnicama „Moto Dane“ mogu se videti svetska imena poput Husqvarne, Briggs & Strattona, Castelgardena, Alpine i Villagera…U sklopu prodavnice 1 nalazi se i SERVIS za sve vrste standardnih i mtb BICIKALA ,dok u sklopu prodavnice 2 nalazi se SERVIS raznih vrsta KOSILICA ,TRIMERA ,SCOOTER-a ,TESTERA ,PUMPI ,PENTI…

 

Prodavnice  firme „Moto Dane“ nalaze se u Cara Dušana 12 ( 569 173, 515 203) i Nikole Pašića 50 (525 643, 525 523). Radno vreme je od 8 do 18 časova a subotom od 8 do 14.

Većinu artikala iz prodajnog asortimana “Moto Dane” možete poručiti i on line :

www.motodane.rs

Podeli članak
sinovoz
FAM