Marketing Vesti Zrenjanin

Mališani uživali na PerSu mini košarkaškom turniru u Zrenjaninu

PerSu mini košarkaški turnir

PerSu mini košarkaški turnir održan je proteklog vikenda na Trgu slobode u Zrenjaninu a veliki broj mališana uživao je u omiljenoj igri pod obručem.

 

Neki od njih, za vreme trajanja turnira od 12. do 15. septembra, prvi put su zaigrali na košarkaškom terenu, u želji da testiraju svoj talenat.

 

 

Tokom četiri dana, koliko je trajao turnir, brojni posetioci uživali su u sjajnim košarkaškim potezima i nadmetanjima odličnih ekipa mladih košarkaša.

 

Posebnu poslasticu PerSu marketi pripremili su u subotu 14. septembra, kada se prisutnima, nesvakidašnjim potezima i impresivnim trikovima sa loptom, predstavio Nemanja Tricky Blažić, najbolji fristajl košarkaš na Balkanu.

 

 

Ovaj mađioničar sa loptom pokazao je publici svoje najbolje fristajl košarkaške finte i trikove, a neki od njih su bili u prilici da mu “izađu na crtu” i nauče neki trik. Nakon nadmudrivanja pod obručem, mališani su mogli da se slikaju i porazgovaraju sa njim.

 

 

„Ovo je naš način da se odužimo svim našim sugrađanima, a posebno najmlađima, da im pružimo jedan lep, edukativan i zabavan vikend u gradu, koji će dugo pamtiti“, poručuju iz PerSu marketa.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM