Marketing

KERAMIKA JOVANOVIĆ: Unesite duh evropskih gradova u svoje kupatilo

Keramika Jovanović

Sa sedištem u našem lepom gradu, deset maloprodajnih salona u gradovima Srbije, tri distributivna centra i rasprostranjenom mrežom kupaca u ovom delu Evrope, „Keramika Jovanović“ je kompanija koja vodi brigu o potrebama i željama svojih kupaca.

 

U svojim salonima, cenjenim potencijalnim kupcima, u sklopu posebno osmišljenih i dizajniranih ambijenata, pružaju inspiraciju za uređenjem kupatila. Ambijenti sadrže odabrane sanitarije, kupatilski nameštaj i keramičke pločice u sličnim tonovima, obogaćene jedinstvenim dekorima i mozaicima. Pored toga, njihovi zaposleni su uvek raspoloženi da daju stručan savet kao i neke svoje predloge u skladu sa potrebama i platežnom moći kupaca.

 

Kako bi vam pomogla prilikom opremanja ili rešavanja problema u vašim kupatilima, „Keramika Jovanović“ često u toku godine organizuje akcijske prodaje izdvojenih artikala.

 

Ova renomirana kompanija se ovog meseca odlučila za još jednu akciju tako da vam je u petak, 27. aprila, omogućila kupovinu modela kade Verona (sa ili bez obloge) i paravana Amsterdam, sopstvene proizvodnje, po specijalnim, akcijskim cenama.

 

Za više informacija posetite njihov sajt: www.keramikajovanovic.rs

 

Keramika Jovanović

 

Podeli članak
sinovoz
FAM