Marketing Vesti Zrenjanin

KERAMIKA JOVANOVIĆ: Proleće je sve bliže, akcija za akcijom se niže

keramika jovanović

Svaki posao ima svoju težinu i često, svako od nas je mišljenja, da je upravo naš jedan od najtežih. S druge strane, van radnog vremena obavljamo i druge svakodnevne poslove, dužnosti i obaveze, suočavamo se sa mnogim izazovima. Jedan od takvih izazova je i uređenje i opremanje sopstvenog doma.

 

Naučeni da ekonomišemo u svakom pogledu, najšćešće pratimo akcijske prodaje. Za opremanja kuće ili stana izdaci su uvek veći od bilo kojih ostalih, osim kupovine same kuće ili auta. U salone “Keramike Jovanović” često dolaze kupci koji kupuju elemente za kupatilo parcijalno, svakog meseca po neki deo.

 

Za sve vas, njima slične i za vas kojima nedostaju upravo ovi elementi – prva ovogodišnja velika akcija u „Keramici Jovanović“ je aktuelna uoči praznika posvećenog damama. Tada imate priliku da, po veoma povoljnim cenama, kupite veoma značajne delove svog kupatila, bilo da ga renovirate ili tek opremate. Za ovaj put izdvojili smo: kade, tuš kabine, paravane…

 

“Kao dodatno iznenađenje i simboličan poklon sa naše strane, svaka dama koja 8. marta poseti naš salon dobiće vaučer kojim ostvaruje popust od 8% prilikom kupovine. Može ga iskoristiti u naredna dva meseca, tačnije do 8. maja ove godine. Vaučer se ne može iskoristiti za kupovinu artikala koji su već na akciji. Popusti se ne sabiraju. Sve detaljnije informacije se mogu dobiti direktno od naših zaspolenih u salonima, a akcija traje od 6. do 8. marta”, kažu u “Keramici Jovanović”.

 

Kompletan asortiman se može pogledati i na zvaničnom sajtu www.keramikajovanovic.rs, a možete stupiti u kontakt i preko društvenih mreža i informisati se o cenama, uslovima prodaje i slično.

 

Dobro došli u prodajne salone “Keramike Jovanović”.

 

Izdvajamo iz ponude:

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM