Marketing Vesti Zrenjanin

Kada su uslovi za vožnju loši, najbolje je da se oslonite na AS MAKSI taksi

as maxi

Iako zima još nije pokazala svoje prave zube, uslovi za vožnju su, ipak, zimski. Magla koja se ne podiže danima, klizavi kolovozi (iako se na oko ne čini da poledice ima), veliko su iskušenje i za iskusne vozače. A za one malo manje vešte, mogu da predstavljaju nesavladiv problem.

 

Svedoci smo svakodnevnog „kuckanja“ na gradskim saobraćajnicama. Samo trenutak nepažnje i eto problema. Čak i ako sve prođe bez povređenih i velike štete, ostaje stres, nerviranje, i na kraju izdaci za popravku vozila.

 

Kada su uslovi za vožnju loši, najbolji i najbezbedniji, a najverovatnije i najjeftiniji način da se prevezete jeste taksi. I to ne bilo koji nego AS MAKSI taksi.

 

Kad pozovete brojeve 611-111, 511-111 i 512-510 ili aktivirate aplikaciju, pa jednim klikom naručite sebi vozilo, u roku od samo nekoliko minuta po vas će stići vozilo opremljeno svom potrebnom opremom za vožnju u zimskim uslovima. U vozilu će se nalaziti ljubazan vozač koji će vas na najbolji mogući način prevesti do željene destinacije.

 

Zašto biste razmišljali o poledici, gužvi u saobraćaju, redovima pred semaforom… O tome hoće li vam se stakla magliti… A zbog magle napolju nećete videti prst pred okom i pešaka ili biciklistu pred šoferšajbnom. Zašto biste razmišljali o odstojanju koje treba da držite vi, ali i onaj iza vas, o tome klizite li vi ili onaj iza vas…

 

Zašto biste razmišljali o gužvi u špicevima, o nervozi i sirenama, kad možete da brzo, lako i udobno do željene destinacije stignete vozilima AS MAKSI taksija.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM