Marketing Vesti Zrenjanin

Idealna kombinacija keramičkih pločica i lepka za keramiku!

keramičkih pločica

Pronađite ovog vikenda u prodajnim objektima kompanije „Ogrev“ idealnu kombinaciju keramičkih pločica, lepka za keramiku i fug mase!

 

Prilikom odlučivanja najbolje je posavetovati se sa iskusnim majstorima, ali i trgovcima.

 

„Mi ćemo na osnovu dugogodišnjeg iskustva, preporuka i garancija samih proizvođača uvek dati pravi i iskren savet. Kako su ove nedelje na akcijskoj ponudi podne pločice čuvenog poljskog proizvođača Cersanit – prava je prilika za keramičarske radove u vašem domu ili poslovnom prostoru“, kažu u kompaniji „Ogrev“.

 

Isto tako, ove nedelje imate priliku da kupite po povlašćenim cenama i razni pločasti materijal. Ovde možete pronaći polikarbonatne ploče, stirodur, gips ploče, kao i materijal za izolaciju u vidu mineralne vune ili ter papir. Ukoliko planirate da vaš dom bude siguran od vremenskih prilika koje nam slede dolaskom jeseni, onda iskoristite priliku.

 

I ovog puta vas podsećamo da na vreme obezbedite i ogrevni materijal, a u „Ogrev“-u zaista možete pronaći veliki izbor istog.

 

Pročitajte još: „Ogrev“ nudi odlične uslove plaćanja!

 

„Očekujemo vas u naša tri prodajna objekta, od kojih su dva u Zrenjaninu na dobro poznatim adresama, i jedan u Melencima, u ulici Vujice Vujanova bb“, poručuju iz „Ogrev“-a.

 

U nastavku pogledajte novu akcijsku ponudu.

 

ogrev

 

Podeli članak
sinovoz
FAM