Marketing Vesti Zrenjanin

HOUSE: Sve što vam treba za radove naći ćete na jednom mestu

house

Od male farbarske radnjice, do brenda koji je prepoznatljiv u Zrenjaninu i okolini, to je priča o prodajnom centru „House“, u Banatskoj 144, u gradu na Begeju.

 

Trebalo je mnogo truda, istrajnosti i poštovanja visokih standarda usluga, da bi se pridobilo poverenje kupaca i izborila stabilna pozicija na tržištu. Kao magnet za potrošače, tu je široka paleta proizvoda u ponudi, sa žigom renomiranih proizvođača. Uz to, osoblje ove renomirane kuće na usluzi je svojim mušterijama i kod vanstandardnih zahteva.

 

Za ove prve prave letnje dane menadžment „House“-a ističe ponudu svih vrsta stiropora, od više proizvođača, za demit fasade i druge vrste termo izolacije. Uz to idu i akrilni maletri za fasade, brendiranih proizvođača, sa desetogodišnjom garancijom. Tu su i sve vrste lajsni od stiropora, raznih dimenzija, oblika i dezena.

 

Povoljna je i ponuda gips ploča, sa kompletnim pratećim materijalima, mineralnom vunom, distancerima, profilima, anker visilicama, šrafovskom robom…

 

house

 

„House“ vam pruža mogućnost i da se opremite svim potrebnim molersko-farbarskim alatom, bilo da ste profesionalac, ili želite da krenete u poduhvat popularno nazvan „uradi sam“. A ova kuća može se pohvaliti i sa tri miks sistema boje, sa neverovatnih dve hiljade nijansi.

 

Sve to, i još mnogo toga, čeka vas u Banatskoj 144, u objektu koji je za klijentelu otvoren svakog radnog dana od 7 do 19 časova. Radno vreme subotom je od 7 do 14 sati. Za kupce je obezbeđen i prevoz kupljene robe, u gradu i okolnim mestima, sve u dogovoru sa menadžmentom kuće.

 

Za dodatne informacije na raspolaganju su telefoni 023 528 233 i 060 528 233 0.

 

Kompletnu ponudu možete POGLEDATI OVDE.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM