Marketing

HOTEL VOJVODINA: Ponosni smo na naše sportiste!

Hotel "Vojvodina"

Profesionalni sportisti iz više od deset zemalja protekle nedelje bili su gosti našeg grada. Hotel „Vojvodina“ je imao čast da ih ugosti i učini im boravak što prijatnijim.

 

„Naš tim se maksimalno trudio da svaki sportista bude apslutno zadovoljan pruženim uslugama. Hrana, piće, smeštaj i usluge hotelskog vešeraja bili su im svakodnevno na raspolaganju. Potrudili smo se da im svaki dan u Zrenjaninu ostane u sećanju. Jer svakako vrhunski sportisti zaslužuju vrhunsku uslugu“, kažu za portal zrenjaninski.com u Hotelu „Vojvodina“.

 

„Ugostili smo rukometaše, fudbalere i plivače naše reprezentacije i reprezentacija Belgije, Poljske, Rumunije, Alžira, Turske, Makedonije, Grčke, kao i mnogih drugih. I veoma smo zadovoljni kada čujemo da jedva čekaju sledeću priliku da posete kako naš grad tako i naš hotel“. napominju u Hotelu „Vojvodina“.

 

Neretko ste mogli videti najtrofejnije sportiste kako uživaju u osvežavajućim napicima u Caffe Izlog-u, koji se nalazi u prizemlju hotela, i pripremaju taktike za predstojeća takmičenja. Za nešto ozbiljnije dogovore i strategije sportski timovi su imali na raspolaganju konferencijske sale koje se nalaze u Biznis centru.

 

„Mnogo sportskih dešavanja i mnogo nasmejanih mladih lica svakako su ulepšali ove jesenje dane, a mi svakako sa ushićenjem očekujemo sledeće takmičenje kako bismo pomogli nekom novom timu da ostvari pobede. Svaki sportski grad, treba da ima svoj hotel. A Zrenjanin ima nas“, poručuju iz Hotela „Vojvodina“!

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM