Marketing

Hotel Vojvodina je svake godine domaćin brojnim sportistima

hotel vojvodina
Teniserke Srbije i Australije na svečanoj večeri u Hotelu Vojvodina

Zrenjanin se poslednjih godina pozicionirao kao grad koji ima kapacitete za organizaciju najvećih sportskih događaja. Pokazao se kao odličan domaćin sportistima i svima onima koji prate velike sportske događaje.

 

Hotel Vojvodina nezaobilazna je karika u ovako velikim događajima.

 

Bez Hotela Vojvodina bilo bi nemoguće kandidovati se za organizaciju velikih sportskih manifestacija na evropskom nivou.

 

Zahvaljući činjenici da ima odlične smeštajne kapacitete, uz sve prateće sadržaje na vrlo visokom nivou, Hotel Vojvodina upotpunjuje ponudu grada kada se kandiduje za evropska tamičenja.

 

Smešten u najužem centru grada, sa 92 smeštajne jedinice, opremljene svim neophodnim sadržajima, Hotel Vojvodina bio je odličan domaćin svim sportistima koji su se takmičili u našem grad. Osoblje hotela uvek je spremno da izađe u susret svim zahtevima gostiju. Hotel poseduje i svoj parking, mogućnost da se u sefovima čuvaju dragocenosti, pruža uslugu održavanja veša… Nudi i dodatne wellness sadržaje. U njemu su, na zahtev, kućni ljubimci dobrodošli.

 

U njemu su bile smeštene evropske i domaće sportske ekipe sa mnogobrojnih takmičenja. Pomenućemo samo košarkašice i košarkaše, fudbalere, rvače, odbojkaše, kao i sve one koji su obavezni deo sportskih događaja, kao što su sudije, delegati, stručni timovi, novinari.

 

Zanimljivost vezana za boravak teniske reprezentacije Australije

 

Pored smeštaja, koji je organizovan po svetskim standardima, Hotel Vojvodina pruža i odličnu uslugu ishrane prilagođene upravo sportistima. Stručno i ljubazno osoblje uvek je na usluzi gostima, pa ne čudi što se o boravku u Hotelu Vojvodina priča dugo nakon završetka velikih sportskih manifestacija.

 

Mediji su pre nekoliko godina pisali o jednoj zanimljivosti vezanoj za boravak ženske teniske reprezentacije Australije u našem gradu. Australijanke su, naravno, bile smeštene u Hotelu Vojvodina i uz sve ostalo, bile su oduševljene domaćom supom koju im je prvog dana priredio glavni kuvar. Toliko su bile zadovoljne, da su tražile da im domaća supa sa rezancima bude servirana svih dana, koliko su boravile u Zrenjaninu.

 

Zrenjanin se priprema da ove godine bude domaćin Evropskom prvenstvu za košarkašice. Još jedna prilika da Hotel Vojvodina dokaže da je spreman da ugosti goste sa najsofisticiranijim zahtevima.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.