Marketing

Hotel Vojvodina je pripremio fenomenalnu novogodišnju žurku!

hotel vojvodina

Staro pravilo glasi: Nova godina neće ni stići ako je ne dočekate u Hotelu „Vojvodina“. Iza nas je godina prepuna kako lepih i radosnih trenutaka, tako i onih tužnih koje bismo rado zaboravili.

 

Svako od nas je godinu koja polako troši poslednje dane doživeo na svoj način, ali zato svi imaju jednaku šansu da poprave utisak 2018. godine, i to 31. decembra, u Hotelu „Vojvodina“!

 

„Pripremili smo za vas fenomenalnu žurku i ove godine. Naš tim se trudi da svake godine osluškuje potrebe gostiju i unapređuje svoju uslugu. Ove godine smo posebnu pažnju usmerili na organizaciju dočeka Nove godine i ubeđeni smo da ćemo ispuniti sva vaša očekivanja. Potrebni ste nam samo vi, kako biste upotpunili događaj Vašim prisustvom! Okupite drage ljude i pridružite nam se 31. decembra da zajedno proslavimo doček 2019. godine uz Ritam bend“, poručuju iz Hotela „Vojvodina“.

 

U cenu ulaznice je uračunata svečana večera na bazi švedskog stola i neogranične količine pića. Bogat izbor hrane i pića zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih gostiju.

 

Nemojte da eksperimentišete previše, ne oklevajte, dočekajte Novu godinu u hotelu koji ima dugu tradiciju i obećava Vam nezaboravan provod!

 

Ko je bio, zna kako je, pa neće propustiti, a ko još nije, evo prilike da dočeka Novu godinu na najboljem mestu.

 

„Došlo je vreme da se uverite u profesionalnost i ljubaznost našeg osoblja. Očekujemo vas 31. decembra da zajedno gradimo nove uspomene! Rezervišite ulaznicu na vreme i vaše mesto vas očekuje“, kažu u zrenjaninskom hotelu.

 

Cena ulaznice je 4.900 dinara.

 

Informacije i rezervacije:

 

023/561233

recepcija@hotel-vojvodina.rs

reception@hotel-vojvodina.rs

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM