Marketing Vesti Zrenjanin

Hotel “Vojvodina” daje svoj pun doprinos manifestaciji “Dani piva”

hotel vojvodina
I prethodni Simpozijum o pivu je održan u Hotelu "Vojvodina"

I zrenjaninski Hotel „Vojvodina“ već godinama unazad daje svoj pun doprinos manifestaciji „Dani piva“.

 

“U vreme trajanja „Dana piva“ ceo grad živi u ritmu manifestacije i sasvim je logično da i mi budemo deo te lepe gradske priče”, kažu u Hotelu „Vojvodina“.

 

Letnja bašta “Izlog” kafea, omiljenog mesta Zrenjaninaca, od četvrtka, 29. avgusta, sve do nedelje, 1. septembra, biće proširena, kako bi se izašlo u susret svima koji vole da deo atmosfere dožive upravo u svojoj omiljenoj bašti. Ponuda će biti proširena i pivom koje će se iz automata točiti u samoj bašti.

 

Letnja bašta “Izlog” kafea idealno je mesto na kojem možete da provedete deo dana ili lepih toplih noći u vreme trajanja „Dana piva“.

 

Pročitajte još: Bogata istorija čuvenog zrenjaninskog hotela, mnogi ovo nisu znali

 

Hotel “Vojvodina” će biti deo gradske manifestacije na još jedan način.

 

Naime, po treći put će biti domaćin Simpozijuma o pivu, pivarskim sirovinama i opremi. Simpozijum će se održati od 26. do 29. avgusta.

 

Glavni organizatori simpozijuma su Udruženje pivara Srbije i Institut za ratarstvo i povrtarstvo. Glavni pokrovitelji su Grad Zrenjanin i Poljoprivredni fakultet u Beogradu, koji slavi stogodišnjicu osnivanja i rada. Na čelu naučnog odbora skupa je Viktor Nedović, profesor na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu, ali i državni sekretar u Ministarstvu prosvete nauke i tehnološkog razvoja.

 

“Pokazali smo da smo spremni za organizaciju velikih, ozbiljnih skupova”, poručuju iz Hotela “Vojvodina”.

 

Ovakvi skupovi su potencijal i za razvoj turizma i ekonomije. Zrenjanin ima potencijala da bude kongresni centar, a neizostavni deo toga svakako je renomirani Hotel “Vojvodina”.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM