Marketing Vesti Zrenjanin

Gosti iz inostranstva dočekali Novu godinu u Hotelu „Vojvodina“

hotel vojvodina zrenjanin
Foto: Zoran Bogaroški

Hotel „Vojvodina“ proteklih dana bio je mesto lepih događaja, pre svega novogodišnjeg dočeka, a u narednom periodu sledi nastavak slavljeničkog štimunga.

 

Događaj koji sledi je Srpska Nova godina, koju tradicionalno organizuje Savez invalida rada. Mesto za doček neupitno je, po dugogodišnjoj tradiciji to je Hotel „Vojvodina“.

 

– Svake godine, u saradnji sa Savezom invalida rada, organizujemo doček Srpske, ili kako je takođe zovu Pravoslavne Nove godine. Imaćemo oko 300 gostiju, kojima ćemo u restoranskoj sali ponuditi  vrhunsku uslugu i prijatnu atmosferu za to slavljeničko veče – kaže za portal zrenjaninski.com Zlatko Lojpur, menadžer uslužnog sektora zrenjaninskog Hotela „Vojvodina“.

 

On podseća da je ovom dočeku već prethodilo uspešno organizovano nesvakidašnje slavlje, doček takozvane Ženske Nove godine. Ova manifestacija se po 34. put održala u Zrenjaninu, naravno u Hotelu „Vojvodina“.

 

 

I zvanični doček protekao je u odličnom raspoloženju brojnih gostiju, sa raznih strana. Karte za doček bile su prosto razgrabljene.

 

– Imali smo 43 gosta iz Rumunije, većinom iz Arada, 79 gostiju preko agencija iz Beograda, 22 nam je dovela agencija iz Valjeva, 46 je bilo iz Slovenije, a Zrenjaninaca oko 90. Radili smo i anketu među gostima, posebno sa onima koji su imali i noćenje. Nijedne primedbe nije bilo, a pohvale su pljuštale – napominje Lojpur.

 

On ističe da osoblju ovog elitnog zrenjaninskog hotela prijaju dobre ocene korisnika usluga.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM