Marketing YTOP

GORENJE STUDIO – NOVO MESTO ZA OPREMANJE DOMA (FOTO)

Inspirisano potrebama svojih potrošača i željom da im život učini jednostavnijim, a obavljanje kućnih poslova lakšim, Gorenje je otvorio vrata svog Studija u Zrenjaninu, u četvrtak, 1. marta. Tim povodom za posetioce su pripremljena brojna iznenađenja, a do 3. marta i specijalni popusti od 10 odsto na belu tehniku i 15 odsto na male kućne aparate, kao i specijalan poklon za prvog kupca Gorenje kuhinje.

 

gorenje studio

 

U moderno opremljenom prostoru, Zrenjanince očekuje raznovrsna ponuda Gorenje kućnih aparata i kuhinja namenjenih različitim životnim stilovima i potrebama korisnika. Osim najraznovrsnije ponude, posetiocima su na raspolaganju i ljubazni prodavci Gorenje Studija, koji će im pružiti sve stručne informacije u vezi sa radom aparata i uslovima kupovine.

 

gorenje studio

 

U želji da upravo ovde pronađu sve što im je potrebno za dom, Gorenje Studio potrošačima nudi najširi izbor bele tehnike i malih kućnih aparata, inovativne i dizajn kolekcije Filip Stark, Ora Ito, Karim Rašid, kao i bogatu ponudu Gorenje kuhinja i sudopera sa neograničenim mogućnostima kombinovanja i savetima projektanta na licu mesta. Sigurno u kvalitet svojih proizvoda, Gorenje je prvo u Srbiji uvelo petogodišnju garanciju na celokupnu belu tehniku.

 

gorenje studio

 

– Ideja Gorenje Studija bila je da i našim potrošačima u Zrenjaninu pružimo jedinstven koncept kupovine na jednom mestu: najširi asortiman proizvoda, kvalitetne i vrhunski dizajnirane kuhinje, stručno i ljubazno osoblje, ali i kvalitetnu postprodajnu uslugu uz najbolju servisnu mrežu. To je ono što nas izdvaja u odnosu na druga prodajna mesta kućne tehnike – izjavio je Goran Sorak, šef marketinga u kompaniji Gorenje.

 

Studio predstavlja izložbu celokupnog Gorenje asortimana – bele tehnike, malih kućnih aparata, posuđa i grejnih i rashladnih uređaja. Osim toga, potrošači u novootvorenom studiju imaju i mogućnost izrade kuhinja po meri, pa tako zahvaljujući vrhunskom dizajnu i kvalitetu svako može kreirati svoju jedinstvenu, unikatnu kuhinju, uz besplatu uslugu projektovanja, isporuke i montaže.

 

gorenje studio

 

Posebno označeni Gorenje inovativni i premijum kućni aparati, kuhinje i posuđe dostupni su po jedinstvenim uslovima plaćanja putem Gorenje 3600 kredita –  do 36 rata bez kamate i ostalih troškova, uz jednostavnu proceduru i bez odlaska u banku.

 

Dobro došli u Gorenje Studio u Zrenjaninu, Nemanjina 18, ugao sa Bulevarom Milutina Milankovića.

Podeli članak
sinovoz
FAM